Zapojenie spínača.

Zde můžete psát návody a postupy na všechny možné servisní práce na XTčku.
Miki1111
Příspěvky: 9
Registrován: sob 16. bře 2019 7:48:15
Napiš "660" bez uvozovek: 660
Bydliště: Podlužany

Zapojenie spínača.

Nový příspěvek od Miki1111 » ned 17. bře 2019 8:19:35

Zdravím vás.
V prvom rade vás chcem všetkých pozdraviť.
Som nový na fore, Volám sa Rado, som od Bánoviec nad Bebravou a pred týždňom som kúpil tenerku 660z. Prešiel som z naked , takže si zvykám na posed a jednobuch.
Poprosim vás o pomoc , nemám zapojený konektor zo spínača zadnéj brzdy. Našiel som ho nezapojený a neviem nájsť správny konektor.
Ak viete urobiť foto kde má byť zapojený , veľmi by mi to pomohlo.
Ďakujem
Rado.

Uživatelský avatar
PetríkJ
Příspěvky: 358
Registrován: čtv 26. čer 2014 12:41:23
Napiš "660" bez uvozovek: 660

Re: Zapojenie spínača.

Nový příspěvek od PetríkJ » ned 17. bře 2019 10:38:26

zdá sa mi že to bolo hore nad BAT niekde čiže medzi pumpou a svetlom

Miki1111
Příspěvky: 9
Registrován: sob 16. bře 2019 7:48:15
Napiš "660" bez uvozovek: 660
Bydliště: Podlužany

Re: Zapojenie spínača.

Nový příspěvek od Miki1111 » ned 17. bře 2019 12:08:10

Ano, tam niekde to je , ale ja som tam nenašiel žiadny volný konektor do ktorého pasuje ten zo spínača.

Uživatelský avatar
PetríkJ
Příspěvky: 358
Registrován: čtv 26. čer 2014 12:41:23
Napiš "660" bez uvozovek: 660

Re: Zapojenie spínača.

Nový příspěvek od PetríkJ » ned 17. bře 2019 12:27:46

kua to nieje diesel, miesta ako v kinosále :lol:

Uživatelský avatar
wiktor
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 23. úno 2017 22:01:53
Napiš "660" bez uvozovek: 660
Bydliště: Čachtický hrad ;-)

Re: Zapojenie spínača.

Nový příspěvek od wiktor » úte 19. bře 2019 20:15:14

Ahoj a vítej,
juknul jsem na to a kabel od spínače jde okolo zadní stupačky a tam kde začíná madlo spolujezdce projde do kastlíku pod sedlo. Pak jde pod tlustý kabelový svazek a vypadá to že z toho svazku je vyvedený konektor, ale je to zespodu a bude k němu zlý přístup.
https://photos.app.goo.gl/78EU3VXdziSCxjaU7

Miki1111
Příspěvky: 9
Registrován: sob 16. bře 2019 7:48:15
Napiš "660" bez uvozovek: 660
Bydliště: Podlužany

Re: Zapojenie spínača.

Nový příspěvek od Miki1111 » stř 20. bře 2019 16:58:50

Ďakujem Wiktor.
Zajtra sa k tomu snáď dostanem a skúsim to tam pohľadať. Ja som tam našiel jeden nezapojený konektor ale ten nesedel s tým z brzdy.
Zatiaľ dik. :yes:

Miki1111
Příspěvky: 9
Registrován: sob 16. bře 2019 7:48:15
Napiš "660" bez uvozovek: 660
Bydliště: Podlužany

Re: Zapojenie spínača.

Nový příspěvek od Miki1111 » pát 22. bře 2019 6:33:47

Bohužiaľ, ja ho tam snáď nemám. :oops:

Uživatelský avatar
wiktor
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 23. úno 2017 22:01:53
Napiš "660" bez uvozovek: 660
Bydliště: Čachtický hrad ;-)

Re: Zapojenie spínača.

Nový příspěvek od wiktor » pát 22. bře 2019 7:56:04

Dobře, já se ten konektor pokusím najít a zjistím odkud kam vede. ;)

Uživatelský avatar
wiktor
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 23. úno 2017 22:01:53
Napiš "660" bez uvozovek: 660
Bydliště: Čachtický hrad ;-)

Re: Zapojenie spínača.

Nový příspěvek od wiktor » sob 23. bře 2019 12:46:53

https://photos.app.goo.gl/ecF2ztkQCDCn8CtD8
Tak já ten konektor mam schovaný pod tím velkým svazkem + tam jsou ještě další dva konektory - diagnostika + něco.
Konektor nejspíš vychází z velkého kabelového svazku. Dál jsem se nedostal. Je pravda, že těch drátů je tam sposta a špatně se s tím manipuluje. Hledal bych tedy v tom prostoru za baterkou. A možná budeš muset i pár věcí odmontovat, ses dostal pod ně.
No nicméně pokud bys ho nenašel, tak by bylo řešení napojit to zadní čidlo na čidlo přední brzdy.

Miki1111
Příspěvky: 9
Registrován: sob 16. bře 2019 7:48:15
Napiš "660" bez uvozovek: 660
Bydliště: Podlužany

Re: Zapojenie spínača.

Nový příspěvek od Miki1111 » pon 25. bře 2019 7:20:48

Ďakujem Wiktor.
Bohužiaľ som ho nenašiel, asi tam predchádzajúci majiteľ robil nejaké úpravy pretože tam dal Power comander a kabeláž je dosť na husto. Na tu prednu brzdu som už myslel, zapojiť paralelne. Podľa schémy to vypadá pomerne jednoducho, ale nájsť tie drotiky v tom veľkom zväzku neni také jednoduché. Asi budem musieť pohľadať na okolí niekoho kto sa vyzná v elektrike. Ešte sa ťa chcem spýtať, nevieš či sa dajú nejako jednoducho zdvihnúť volnobežné otáčky, niekedy mi to zdochne pri zaradení kvaltu. Niekde na fore som čítal že sa to dá kombináciou dvoch tlačítok na displeji.
Rado.

Uživatelský avatar
wiktor
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 23. úno 2017 22:01:53
Napiš "660" bez uvozovek: 660
Bydliště: Čachtický hrad ;-)

Re: Zapojenie spínača.

Nový příspěvek od wiktor » pát 29. bře 2019 12:50:15

Ahoj,
volnoběžné otáčky se nastavují šroubkem viz obrázek.

https://photos.app.goo.gl/8WsLL1JgrS2RYNQE7

je k němu né moc dobrý přístup.

https://photos.app.goo.gl/6YKhsR1sjPpbGLju9

Miki1111
Příspěvky: 9
Registrován: sob 16. bře 2019 7:48:15
Napiš "660" bez uvozovek: 660
Bydliště: Podlužany

Re: Zapojenie spínača.

Nový příspěvek od Miki1111 » pon 01. dub 2019 5:30:58

Super.
Myslel som že to musí isť na diagnostiku do servisu.
Dik, vyskúšam a dám vedieť.
Rado.

Miki1111
Příspěvky: 9
Registrován: sob 16. bře 2019 7:48:15
Napiš "660" bez uvozovek: 660
Bydliště: Podlužany

Re: Zapojenie spínača.

Nový příspěvek od Miki1111 » čtv 04. dub 2019 17:22:03

Ahoj Wiktor.
Skrutka na volnobeh bola tam kde si povedal a úspešne som to nastavil.
Takže moc dik a dúfam že na seba niekde narazíme na zraze, máš u mňa pivo. / samozrejme nealko/ :D
Rado.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti