Prípravok na nastavenie zadného tlmiča
Prípravok na nastavenie zadného tlmiča
Nazdar nemá niekto z okolia TN tento kľúč prípadne vedel by to niekto nakresliť že by som si ho dal vyrezať????
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Prípravok na nastavenie zadného tlmiča
Ak je rovnaký ako na Z, Jožo ho má dam spraviť ja potrebujem tiež ale dva na 690
Já mám Z-kovej v Čachticích...
Michal skoč do Čachtíc ak si doma, opáč či sedí a spravíme
Určite sa ozvem ak nič dovtedy nenájdem idem dnes skúsiť jeden servis či to nemajú a na ebayi som nejaký univerzálny kľúč objednal hádam zapasuje
No nepasovalo teraz to mám dosť nabité tak Čachtice nestíham ale určite sa ozvem
Skoč tam keď budeš mať čas zatiaľ sa to prekreslí a ak to sedí dám vypáliť viac... Ja posuniem zub a budú mi dva pasovať aj na 690-ku
Zdravim pani, som tu novy a hned by som poprosil o pomoc.. ako ste na tom s tym klucom na zadnu pruzinu v okoli TN ?
ak sa da pozicat, tak kludne dam vyrobit aj viac kusov, pretoze tiez chcem pritvrdit o par zubov.
Dakujem za reakcie
ak sa da pozicat, tak kludne dam vyrobit aj viac kusov, pretoze tiez chcem pritvrdit o par zubov.
Dakujem za reakcie
Tyčku kladivo a klepni a pekne o zub skočí, požičiam od kamoša z tenery, v stredu mám cestu do TN skúsiš či pasuje a prekreslíme/vypálime
S tyckou a kl.som to robil na transalpe kde je zavit..no tu na xt mi to nechcelo skocit tak preto hladam kluc. Ak by si bol tak dobry a ochotny tak v stredu som cely den v praci v TN na letisku..skusil by som to potom doma a pripadne dal vypalit
Musíš kvapnúť oleja vpredu kvapku vzadu kvapku
Ahoj pRG, já mám originál klíč na centrál... Čachtice... (nedám, neprodám, jen zapůjčím)
ahoj,, bol by som Ti vdacny ak mi ho pozicias a hlavne aby bol origo alebo na isto sedel na xt-r .. najblizsie ked budem mat cestu okolo Cachtic by som sa ozval... otazka je ci tu alebo mi das tel. ? dakujem
Kontakt v SZ.