Divný zvuk a vibrace
Divný zvuk a vibrace
Zdravím, nevěděl by někdo poradit co s tímhle divným zvukem ? Další problém je, že když se zařadil rychlost, tak trochu stoupnou otacky a motorka trochu vibruje. Tady přikládám video. https://youtu.be/BCZGX50_Zg8
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Divný zvuk a vibrace
Připadne mě to normální je to při zahřátem motoru? nebo jen po nastartování?
Motorku ještě nemám pořádně otestovanou, protože jsem ji sotva koupil a na sněhu se moc projet nedalo a ten zvuk toho cvakání není při nastartování, ale až když trochu šáhnu po plynu. Co jsem se díval na vide XTéček, tak jsem nikde neslyšel takový zvuk.
- vitaminc
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mě ten zvuk normální nepřijde. Nemám u sebe dobrá sluchátka. Ale může tam něco rezonovat. Vibrací u této motorky je dost, tu bych až tak neřešil
Normální to není, ale nic fatálního. Prolez motorku odkud to rezonuje. Něco se tam asi lehce dotýká a při všepřítomných vibracích to drnčí.
Jsem si nemohl vzpomenout odkud to drnčelo u mojí XTR, až dnes. Dělala to zadní stupačka při zaklopení.
Děkuji za reakce. Zkusím to tedy nějak prolézt a uvidím co najdu.