Před měsícem jsem si koupil zázračný německý výrobek výrobek s poštovným skoro za 4kila
http://www.nano-concept.cz/potahy-calou ... uze-250-ml
Vypral a vyčistil jsem si bundu a po té co vyschla jsem dle návodu aplikoval tento zázrak. Padla skoro celá lahvička a já se těšil jak mě rozmary počasí nebudou zajímat. Jenže od té doby jsem v dešti nejel. Vždy mě počasí přálo. Až dnes ráno cestou do práce jsem se těšil, že to v praxi vyzkouším.
Malá odbočka. Po aplikaci jsem se v práci s tímto aplikovaným výrobkem chlubil a honil kapičky vody po bundě jak magor znovu a znovu stejně jako na propagačních videích. To ale bylo druhej den po aplikaci.
Dnes sedím v práci s mokrýma rukávama od mikiny a nemůžu přijít na to, kde soudruzi z NDR udělali chybu. A to prý má vydržet až deset vyprání.
Tento výrobek za nic nestojí a je akorát drahej
Máte někdo zkušenosti s impregnacemi oblečení?
Impregnace oblečení
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
-
Re: Impregnace oblečení
I like to have people come into a lot of comments on this site.
-
Mám naprosto stejnou zkušenost, mohl jsem to sem napsat už tenkrát, třeba by někdo ušetřil. Nastříkal jsem bundu i gatě a je to úplně nahovno.
Stříleli za války do vzduchu
Stříleli za války do vzduchu
S pozdravem
Alois Kučera
Alois Kučera
ja som dal len sprej za 5€ a 0 bodov, na ďalší deň premoklo