Jj, to jsem si už všimlStařík píše:Nooo mě se teda moc nelíbí, ale neberte to nijak zle,jsem zarytý odpůrce laďáků

Jj, to jsem si už všimlStařík píše:Nooo mě se teda moc nelíbí, ale neberte to nijak zle,jsem zarytý odpůrce laďáků

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. 

Tak to je super - už se těším jak je namontuju a projedukenyo píše:tak pánové, pět sad těhle krasvců mám doma

škoda že mi nakonec ani jedny nebudou říkat pane
ale co se dá dělat.. doufám že udělaj hooodně radosti

Pro zainteresované... rozbalil jsem jen jedny... zbytek nechám na vás .. snad to bude ok. Zatím vše v pořádku.

již jsem je tam narouboval......................................a BOMBA
  již jsem je tam narouboval......................................a BOMBA  
   bere od spoda a staví se na zadní jo a to mám 15 kolečko
  bere od spoda a staví se na zadní jo a to mám 15 kolečko  akorát na každého střílím
  akorát na každého střílím 
Taky jsem je tam včera lupnul a rovnou je nechal s nejkratší vložkou a síťkou. Kravál to dělá pěknej a výkonově o trošičku lepší-asi se rychlejc vytáčí, protože jsem měl dojem, že je tam pětka nějak rychlejc něž předtím. Žádná brutalita to tedy není, páč už jsem možná zvyklej na 14ku - a kdo zkusil, ví o čem je řečwaigy píše:superjiž jsem je tam narouboval......................................a BOMBA

bere od spoda a staví se na zadní jo a to mám 15 kolečko
akorát na každého střílím

A co se stane s mojí hlavou po zhruba 300kmLiTe píše:vložky vyndejtééé

to mi věř
 to mi věř  
Zejtra to prubnu....doufám že nepopraskají všechna okna u našeho panelákuLiTe píše:waigy> naprosto nicto mi věř

HAHAvasek píše:zase se nenech vyblaznit a minimalne tam nech tu posledni variantu s tou sitkou... kdyz je nesmyslne cely otevres, tak jako kraval peknej, ale vykon nekde jinde, mozna narust v prvnich par stovkach a pak mrtvola.... vopalis cely ty zadni kryty a jako nevypada to moc pekne, tim otevrenim narusta dost teplota spalin a jeste ti muze dohorivat smes pod prdeli a uz vubec bych neposlouchal cloveka, kterej na otevrenejch samodomo trombonech malem voddelal ventily

Tak jsem se nezpletl.proto jsem to nechal jak to je a je to čím dál lepší,čím víc jsou zajeté
  Tak jsem se nezpletl.proto jsem to nechal jak to je a je to čím dál lepší,čím víc jsou zajeté  Jenom my vadí to střílení při zpomalování(bržďení motorem)
 Jenom my vadí to střílení při zpomalování(bržďení motorem) 
 nesmi to bejt naky extra prehnany, coz urcite neni ne
 nesmi to bejt naky extra prehnany, coz urcite neni ne 
Nic extrémního to nenivasek píše:to je normalni, toho se nebojnesmi to bejt naky extra prehnany, coz urcite neni ne
 Jak říkáš,je to asi jenom o zvyku
  Jak říkáš,je to asi jenom o zvyku 
 ) tak to je fakt paráda...se cítím fakt potom na pořádným motardu a hlavně se cítim jak pán silnic
 ) tak to je fakt paráda...se cítím fakt potom na pořádným motardu a hlavně se cítim jak pán silnic  
   !!
 !!Lidi kolem to sice sere, ale budí to respekt. Člověk vidí, že se chalupáři v autě před ním podívali do zpětnýho zrcátka ("tady snad přistává vrtulník, mámo")Sezim píše:Jak komu se to asi líbí to střílení, ale když mi to střílí pod prdelí(akrapovič to je starej střelec) tak to je fakt paráda...se cítím fakt potom na pořádným motardu a hlavně se cítim jak pán silnic

!!
 už jsi porovnával
 už jsi porovnával 
 s křidílky
 s křidílky  
Lite, Lite................LiTe píše:olvejss křidílky
já tam dal rovnou tu nejkratší+síťku. Udělalo to na mě takovej dojem, že jí tam aspoň ještě tenhle víkend nechám a pak začnu porovnávat. Jsem zvědavej jestli něco poznám (kromě toho řevu teda), protože výkon asi nic moc (mám KNko a přidal jsem na směsi když jste tu tvrdili, že je s KN filtrem chudšítatar píše:Milala > kterou vložku teď vozíšuž jsi porovnával

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 36 hostů