Ale tak myslím, že to čím dál víc ukazuje na problém s benzínemkenyo píše:to mi taky dělalo, z nižeho nic.. a ejhle došel benzín![]()
totálně sucho
.. ale to ti nepomůže
Motor si jede pěkně na volnoběh i odspoda táhne, až pak je propad.vasek píše:to se mi stalo jednou taky, dokonce to bylo na vyjizdce mam tuseni na druhym srazu, zastavil sem, zhasnul motor, nechal par vterin, natocil a zase to jelo.... pak s tim problem uz nebyl, na garanci mi pak rekli, ze sem mel prasklej nakej sroubek nebo maticku na ventilu nebo co, tak si myslim, ze to mohlo bejt mozna i tim, tim te nechci strasit, jen, ze me to napadlo, aby nebylo neco s ventilovym rozvodem, ale to by netahlo uz odspoda si myslim, takze zadnou paniku
Díky, doufám že to bude benzínRadek píše:Sundáš z toho ten plastový blázinec a pak tam jso utakové 2 čudlíky a ty když zmáčkneš, tak máš hadičku venku. Zbyde jen ta ocelová trubka.
Jinak přes čerpadlo z nádrže nedostaneš všechno ven, každopádně pokud je to jen nějaký špatný benzín, tak to nevadí. Tím novým to naředíš dostatečně a pokud je to tento problém, mělo by to potom šlapat.
Ale klid, zas takový oc..s nejsem, takže výsladek, nový benzím minimálně, výmněna svíčky taky nic, nepravidelný chod takže závada je v něčem jinémvasek píše:Starik> nenarvals tam nakonec nakou naftu nebo limonadu?
Filtr je v pořádku, nevypadá teda jak nový, ale čistý je a já jsem sám zvědavý co z toho vyplyne.venca píše:Tak pokud Ti naměřili mekánici že Ti špatně dává jiskru svíčka,tak je to asi blbost,ale kolega měl podobný problém a měl přicpaný vzduch.filtr.............to asi nebude Tvůj problém
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů