Seděl jsem na ni(v obchodě) a i podle fotek, které jsem viděl nevypadám jako vosa na...
Proto bych rád, aby mi napsali ti, kteří mají obdobnou výšku a už na XT jezdí. Pocity, vylepšováky, fotky...
Moc mi tím ulehčíte rozhodování.

Díky moc, Zmrzla
Ale Ténéré není tak pěkná a už je to taky stará paní, to bych raději vzal Afriku...skautik píše:tenéré je jeste vo dost vyssi
vitaminc píše:Asi největší peklo je nastupování s naloženým nosičem nebo kufrem, když si zvyklý přehazovat nohu i přes nosič, tak přes kufr nebo zavazadla už jí nepřehodíš a tak jí tam musíš trochu zkroutit
jinak jsem menší mám 190 a nějakých 70kg a nasedá se mi naprosto v pohodě
já 155cm a 145kgReniXT píše:Caute, moj priatel ma 200cm a 103kg - kto ho tromfne?
ReniXT, říkal jsem si že je to čahoun. Viděl jsem Vaši fotoreportáž. A tak nějak jsem se s ním poměřoval. Já jsem akorát ramenatější.ReniXT píše:Caute, moj priatel ma 200cm a 103kg - kto ho tromfne?
Kdybych měl o 70tisíc víc, tak bych šáhl po Tenere taky...radas píše:Mno, pokud tě neláká hrubý terén a chceš motku na solo cestovačku, šahnul bych po nové teneře.
Tenerka má pohodlnější podvozek. Vysocí drajvři na ní vypadají dobře![]()
No a 2válcová Hondička Transalp![]()
Já mám taky 175cm a teď už mi nasedání nedělá problémyskautik píše:70tis.
chces motorku kupovat novou nebo jetou? ja se priznam mam opacny problem. Merim kdyz se dobre vyspim 175cm a bojim se vysky motorky. Bojim se ze "obyc" XT bude uz i tak dost vysoke, natozpak Tenere, ktere si mi teda osobne libi vic.
Dnes jsem se byl podivat v Ol. v obchode a bohuzel zrovna nic nemeli a model 08 uz asi mit ani nebudou![]()
takze ted premyslim, jestli novou tenere 09 nebo R 09 tam uz je rozdil jen kolem 20tis...
Sesedání v klidu přes boční stojan, v křižovatce na jednu nohu, no a ten terén nic moc, tam tomu moc nedám.skautik píše:a co sesedani? zastaveni v krizovatce? v terenu?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů