Nova moto 25kw
Nova moto 25kw
Zdravim
Chcel by som sa opytat aj ked som zo slovenska ale slovenke forum o tejto motorke som nenasiel ,ze ako to je ked mam vodicak do 25kw a chcem jazdit na XT660r ktora ma viac... u nas v yamahe v BB som pisal email a tam mi odpisali ze to stoji 790 eur a ze sa to da iba s novou motorkou ... chcem sa spytat ako to skrtenie prebieha ( v com spociva,co sa upravi) a ye ci sa to da aj tak ye kupim si aj jazdenu moto a potom si ju dam zaskrtit a ci s tim dokladom ustojim pred policajtmi ked ma zastavia.
Chcel by som sa opytat aj ked som zo slovenska ale slovenke forum o tejto motorke som nenasiel ,ze ako to je ked mam vodicak do 25kw a chcem jazdit na XT660r ktora ma viac... u nas v yamahe v BB som pisal email a tam mi odpisali ze to stoji 790 eur a ze sa to da iba s novou motorkou ... chcem sa spytat ako to skrtenie prebieha ( v com spociva,co sa upravi) a ye ci sa to da aj tak ye kupim si aj jazdenu moto a potom si ju dam zaskrtit a ci s tim dokladom ustojim pred policajtmi ked ma zastavia.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Nova moto 25kw
viz viewtopic.php?f=3&t=78&p=25692&hilit=25kW#p25692
... stara de seskrtit taky, ale pokud nema v papirech napsano, ze je skrcena na 25kW, tak si myslim, ze i kdyz ji dodatecne seskrtis, tak to u policajtu neuhrajes
ale presne nevim...
... stara de seskrtit taky, ale pokud nema v papirech napsano, ze je skrcena na 25kW, tak si myslim, ze i kdyz ji dodatecne seskrtis, tak to u policajtu neuhrajes

to som si aj myslel ze to nepojde u motorky ktora nema v TP 25 kw ..a ako to je v CR ked si kupujete novu xt660r skrtenu kolko je priplatok u vas ? ze ci sa mi to neoplati skorsie kupit inde ako na SR.
priplatek byl 5000kc kdyz sem si to nechaval skrtit
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A já jsem to měl bez příplatku - v ceně motorky 

za tich 5000kc ti ju objednali uz skrtenu od vyrobi cize si to mal aj v TP? alebo ti to tam dodatocne spravili ale v TP si mam 35kw
mam to v Tp s novou moto , mel sem to tez v cene ale rikal ze ta sada vyjde na 5k od alphatechniku
mozes mi hodit stranku kde si kupoval svoju ? ale este popripade nejake ine pretoze jak som uz pisal by sa mi to opatilo kupit aj v CR u nas za to chcu 790 eur
790 EUR to je celkom raketa teda, trochu prehnané, možno bude pre teba lepšie to pořešit v čechách 

ja to kupoval u http://www.filipensky.cz , akorat mam tenere