edit: spletl jsem si sekci, melo to byt v pokecu

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.

. Jinak na hladkých pneu jsem jel naposled někdy na podzim a bohužel mi to tak nějak vůbec nechybí
 . Jinak na hladkých pneu jsem jel naposled někdy na podzim a bohužel mi to tak nějak vůbec nechybí   .
 .

Ta vlevo:Milala píše:I Ty, Brute
Tak sis jí vymazlil-jedna z mála oranžád. Jak sem lezu málo, tak mi uniklo, že máš WR? Že by foto?
 .......... zůstala spousta krásných zážitků z míst, kam jsem se s touhle kráskou podíval, ať už sám nebo s některými z vás, to už mi nikdo nevezme
  .......... zůstala spousta krásných zážitků z míst, kam jsem se s touhle kráskou podíval, ať už sám nebo s některými z vás, to už mi nikdo nevezme   ...doufám, že novému majiteli přinese to samé a i kdyby jen desetinu toho, co jsem s ní zažil já, tak pochopí o čem je řeč
  ...doufám, že novému majiteli přinese to samé a i kdyby jen desetinu toho, co jsem s ní zažil já, tak pochopí o čem je řeč   ....... upřímně mě to štve, ale bohužel to tak muselo být, jinak by nebylo na bahňáka
  ....... upřímně mě to štve, ale bohužel to tak muselo být, jinak by nebylo na bahňáka  

mám z tebe radost chlape
  mám z tebe radost chlape  

ale vysoky to asi bude
  ale vysoky to asi bude  
 Zdravím všechny
 Zdravím všechny 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 hostů