je možný že by ais ventil způsoboval až chcípnutí ? už jsem to tu psal, že vetšinou když je studená tak cuká až chcípá, jede s nepravidelným chodem a zný tak nějak tupě aj volnoběh je takovej jo a ne jo, a při zastavení a přidání chcípne( jako kdyby s přídaním plynem to udusilo, jen lehce i) a pak nechce naskočit, nebo při snaze jízdy na kousek plynu nebo otacky tak akorat tak chcípa za chodu/jízdy a do toho to střílí, takže sem jak na rodeu, mám pwc,leo a dna st2., jediná rada byla zkalibrovat plyn to jsem udělal a nic a volnoběh mám na 1700.
ale někdy to dělá a někdy třeba ne i když třeba stojí v létě na sluníčku tak to dělá, a třeba někdy když je klendra tak to nedělá ale vetšinou jo

protože po městě je to hrozný sem rad že dohopsam ze školy domu a smrdí po benzinu dost, a trochu to přípomíná jak jízda na sitič, když ji chci rozjet, tak nemá moc výkon a nechut vytočit se :/ řeším to dlouho a žádná rada, která by pomohla, je to možný že je to tím ais ventilem že by to blafalo zpátky nějak ?
filtr dobrej, svíčka černejší ale to je asi pwcem doufám s iridiou to dělalo taky.
Nebo je zajímavý, že ráno vyjedu s garaže (je venkovní přes sezonu, okna netěsní a ve sklepě funí brambory

A stát na križovatce s vitočenou praskající motorkou je hodně blby kort s otevřenejma leošema