. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. 

Moc moc děkuji
 Moc moc děkuji tak by mi byly zbytečné,Ale pokud by ti měly zbývat tak je samo vezmu.
 tak by mi byly zbytečné,Ale pokud by ti měly zbývat tak je samo vezmu. 

Jestli mu je přenecháš, bude šťěstím skákat 2 m vysoko (samozřejmě na XT
  Jestli mu je přenecháš, bude šťěstím skákat 2 m vysoko (samozřejmě na XT  )
 )
Tak jsou Jaryna........až bude skákat tak ho vyfoť a dej to sem. Bude to chtít na sraz nebo poslat??totr píše:tatar-> jak jsem předpokládal - Jaryn by je chtěl. Nemůže teď k internetuJestli mu je přenecháš, bude šťěstím skákat 2 m vysoko (samozřejmě na XT
)

Vyřídím, bude rádvenca píše:Tak jsou Jaryna........až bude skákat tak ho vyfoť a dej to sem. Bude to chtít na sraz nebo poslat??totr píše:tatar-> jak jsem předpokládal - Jaryn by je chtěl. Nemůže teď k internetuJestli mu je přenecháš, bude šťěstím skákat 2 m vysoko (samozřejmě na XT
)
Tatara mažu
 . Jestli to bude chtít poslat nevím. Dáme vědět. Dík.
 . Jestli to bude chtít poslat nevím. Dáme vědět. Dík.Jsou v galvanice.Pokud si je doma stříkneš,tak si je udělej třeba puntičkovaný.LiTe píše:Byl by problém je hodit do černý ? vezmu si je nejspíš taky až na nějakém sraze...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 hostů