Za dvě hodiny ve 30cm sněhu ani jedno uklouznutí
DÍK

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. . Teď v tom sněhu můžu mít na botě zespoda klidně tunu sněhu, ale stupačka se tím prokouše a nic neklouže
 . Teď v tom sněhu můžu mít na botě zespoda klidně tunu sněhu, ale stupačka se tím prokouše a nic neklouže  
Tak vyrobit se dá cokoli,ale cenovka bude někde jinde.Necky píše:Hele pěkný a mohl bys vyrobit taky z materiálu AlMg3 ? Koupil sem tenhle matroš ve feroně Liberec a je skvelej pevnější než obyč hliník a pružnější než dural takže se dá ohýbat a nepraskne a hmotnost je lehký jako papír jo a navíc je v pohodě svařitelný ???

botky drží bezvadně
 botky drží bezvadně   

Děkujivenca píše:Stařík: dnes odesláno a Slovensko se řeší.Vychází to na 21éček.

(Ervín,Rado)
(Ervín,Rado) . Někde je vybroušený, nedobroušený,  někde zas nechaný svár, jeden držák tu utíká trošku jinak. Jen můj osobní názor, na funkci to nemá vliv
 . Někde je vybroušený, nedobroušený,  někde zas nechaný svár, jeden držák tu utíká trošku jinak. Jen můj osobní názor, na funkci to nemá vliv 

dyt sou to jen stupacky a u tech je snad dost putna jak vypadaj. dyt po nich stejna akorat furt slapete nebo s nima brousite o zem
 dyt sou to jen stupacky a u tech je snad dost putna jak vypadaj. dyt po nich stejna akorat furt slapete nebo s nima brousite o zem   navic vam nic nebrani v tom si ty stupacky striknout tak jak je ma treba sam venca myslim. a delat cca nakejch 30 paru stupacek vice mene ve svym volnym case asi taky neni uplna prochazka ruzovym sadem a tezko clovek k sedesati kouskum pristoupi se stejnou peclivosti jako ke svejm dvema vlastnim ze. venco nenech se otravit tvoje stupacky sou pecka
  navic vam nic nebrani v tom si ty stupacky striknout tak jak je ma treba sam venca myslim. a delat cca nakejch 30 paru stupacek vice mene ve svym volnym case asi taky neni uplna prochazka ruzovym sadem a tezko clovek k sedesati kouskum pristoupi se stejnou peclivosti jako ke svejm dvema vlastnim ze. venco nenech se otravit tvoje stupacky sou pecka   i kdyz je mam zatim stale jen ve skrince
  i kdyz je mam zatim stale jen ve skrince  
 a radovi se zas nedivim dyz za to vyplaz 30 ecek...tolik ja bych nedal za zadny stupacky at by byly sebe hezci/lepsi
 a radovi se zas nedivim dyz za to vyplaz 30 ecek...tolik ja bych nedal za zadny stupacky at by byly sebe hezci/lepsi  

Jsem přesvětčen,že Ti budou sloužit na 100%.
 Jsem přesvětčen,že Ti budou sloužit na 100%. 
 .9 eur som zaplatil za to že naša pošta ti pošle peniaze na tvoj učet
 .9 eur som zaplatil za to že naša pošta ti pošle peniaze na tvoj učet 

tak jsem se konečně dokopal. Dodělala se mála změna /korekce/ - dostalo to nový kabatek a výsledek je zde [viz 3 fotky]Max_FX píše:Nu musel jsem provest nějak úpravu pač to nebylo přesně ono... už jsou hotové ještě je stříknu černý mat. Pak Vám sem dám fotky. Doufám, že co nejdříve.vasek píše:MAX> fo.to fo.to fo.tohod sem pak foto namontenejch
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 hostů