Poděkování
Poděkování
Zdravím všechny,
již nějakou dobu navštěvuji toto fórum a chtěl bych za něj velmi poděkovat. Je tu spoustu dobrých rad, nápadů a typů, jak moto opravit, upravit,....... Je to pro mne velká inspirace. Od srpna jsem hrdým majitelem Xka r.v.2008. Moto jsem koupil jeté 7,5tkm. Je to moje první motka, ale nedám na ní dopustit. Mám sice najeto necelé 2tkm, ale padne neuvěřitelně dobře do ruky a je s ní super svezení. Samo, že si nedovolím jezdit po zadním a házet drifty, ale doufám, že se jednoho dne dočkám. Až naberu pár zkušeností, tak bych také rád přispěl svou trochou do mlýna.
Takže ještě jednou díky a XT....ZDAR!!!!!!!!!!!
již nějakou dobu navštěvuji toto fórum a chtěl bych za něj velmi poděkovat. Je tu spoustu dobrých rad, nápadů a typů, jak moto opravit, upravit,....... Je to pro mne velká inspirace. Od srpna jsem hrdým majitelem Xka r.v.2008. Moto jsem koupil jeté 7,5tkm. Je to moje první motka, ale nedám na ní dopustit. Mám sice najeto necelé 2tkm, ale padne neuvěřitelně dobře do ruky a je s ní super svezení. Samo, že si nedovolím jezdit po zadním a házet drifty, ale doufám, že se jednoho dne dočkám. Až naberu pár zkušeností, tak bych také rád přispěl svou trochou do mlýna.
Takže ještě jednou díky a XT....ZDAR!!!!!!!!!!!
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poděkování
Vítám tě v té správné krevní skupině
a jsem rád, že se stránky líbí
.

ahoj hykšáku ,je fajn že jsi tak nadšenej z Xka ale počase přehodnotíš a stejně budeš šroubovat na Rko jako většina tady

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, vítám Xko
hlavně nikdy nezkoušej terén či gumice do terénu
pak budeš kupovat totiž další kola na offroad 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Vítej Hykšáku, to je hezké jak jsi to napsal
jinak...zrovna to prodej a kup erko ušetříš si starosti s tou přestavbou
(ber to jako srandu - je tu plno lidí kterým to ixko uplně vyhovuje tak uvidíš za pár sezon)

jinak...zrovna to prodej a kup erko ušetříš si starosti s tou přestavbou

Totr má pravdu Xko je supr mašina a patří na asfalt ale do terénu si rači pořiď uplně něco jiného ,,XTR tam moc nepasuje. 

Díky za přivítání. Ohledně té přestavby na XTxr jsem klidný.
Zas tak moc terén nevyhledávám a na občasný výlet na polní nebo lesní cestu stačí něco s hrubším vzorkem. Do takové přestavby bych se asi nepustil, ale přiznávám se, že jsem si i s touto myšlenkou pohrával
. Mě na tý motorce fascinuje to, že s ní můžeš dělat psí kusy a když potřebuješ jet dál, tak prostě nasadíš kufry a jedeš. Vrátíš se, odstrojíš a zas můžeš blbnout, ať na silnici, tak v lehčím terénu.

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je zajímavé, že první tři registrovaná Xka mají enduro kola. Třeba je to jen otázka času - Buď to člověk prodá nebo si udělá správná kola
. Tatar i totr mají pravdu. V terénu se s XTr sice svezeš, ale s něčím jiným si zajezdíš
. A ber to jako srandu. Už od začátku je tu "boj" mezi Xkama a Rkama

ale je to boj pouze z hecu
a jak se rika, nikdy nerikej nikdy a u motorek to plati dvakrat