cena někde mezi 200-300 podle množství. Jeho vyšli na 250Kč.
Měl by někdo další zájem??
Spojková páčka by měla být rovnější, tj. ta zahnutí by měla být menší viz. odkaz.mad píše:Rozhodne mam taky o packy zajem![]()
Mimochodem co je potreba na te spojkove upravit?
Jeste by me zajimalo, jestli bude na spojkove pacce uz pripraveny otvor na lanko a jestli sedi brzdova packa tak, ze spravne spina cidlo brzdy? Dik
Čidlo brzdy funguje dobře, včera jsem to zkoušelmad píše:Rozhodne mam taky o packy zajem![]()
Mimochodem co je potreba na te spojkove upravit?
Jeste by me zajimalo, jestli bude na spojkove pacce uz pripraveny otvor na lanko a jestli sedi brzdova packa tak, ze spravne spina cidlo brzdy? Dik
Změny návrhu spojkové páčky vypadají dobře a s jejím zkrácením určitě souhlasím. Jelikož přesně nevím, jak hodně musí jít zmáčknout spojková páčka, aby řazení bylo bez problému, tak nedokážu posoudit, jestli nový návrh bude funkční. Pokud ale někdo, kdo tomu rozumí víc než já, řekne, že je to takhle OK, tak tomu budu věřit. Tobě funguje dobře, jak jsi jí ohnul? Já jsem jí ohnul mnohem víc než ty, protože jsem se bál, abych neřadil defakto bez spojky, protože ta páčka šla zmáčknout mnohem míň než originál.melloun píše:to vitaminc : nebo si to stahni tady at ti to uz nemusim posilat do SZ
to vencysta: spojkovou se upravil tak , aby pri domacknuti dosedla az k rukojeti, coz byl ten hlavni problem vid?. a trochu sem ji zkratil.. co myslis?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů