Přední vidle teče?
Přední vidle teče?
Zdravím všechny xtčkáře.Potřebuji poradit.Tekl mi olej s přední vidle přes gufero.Vyměnil jsem gufera i prachovky za nové.Ale olej teče pořád????Teče jenom pravá strana.Že by kluzná pouzdra,Děkuji za reakci.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Přední vidle teče?
pokud ti teče i po vyměně gufera a prachovky asi bude nejaky defekt na trubce který znova prodřel gufero...anebo při montaži došlo k poškození gufera...
Při montáži jsem trubku skontroloval.Nebyla poškozená.Gufero je také ok.Ito staré není popraskané.Motorka je ježděná mimo terén.Dával jsem tak 640ml oleje.Podle manuálu.Možná je toho tam moc?Hlava mi to nebere Děkuji za odpovědi.
-
mě vždy tekly vidle, hlavně teda na kroskách, když se s tím déle nejezdilo.
Mě taky teče pravá vidle už několik let i po několika výměnách. Vyřešil jsem to tak, že vidli v místě uniku jsem to omotal hadrem, stáhl páskou, aby to neteklo na kolo, popř. na kotouč. Od té doby mám klid.