ale jako souhlasim, ze na tomhle stroji to je vykon, i na Rku by mel clovek se seriovejma gumama problemy............ no ale, kdyz muze nekdo jedzit s R1ckou v amazonii v pralese a nebo na pousti, tak proc ne
  ale jako souhlasim, ze na tomhle stroji to je vykon, i na Rku by mel clovek se seriovejma gumama problemy............ no ale, kdyz muze nekdo jedzit s R1ckou v amazonii v pralese a nebo na pousti, tak proc ne  
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.to ho chápu, myl to totiž pak dva dnyRadoTP píše:No taky tam potom dotyčnej psal, že už nikdy nic takovýho nepodnikne

jj , se štítkem je to mazáckýLitEGloW píše:se nedivim, taky s tim štítkem

dobra foto
  dobra foto   ale je videt, ze ta mrcha je tezka a na skakani to, tech 190 kilo je znat co
  ale je videt, ze ta mrcha je tezka a na skakani to, tech 190 kilo je znat co  
blbě jsem odskočil příště bude líp ale těžká to troch je.zraloq píše:vubec se ten pan neboji koukamdobra foto
ale je videt, ze ta mrcha je tezka a na skakani to, tech 190 kilo je znat co

bych mel fakt strach naky vetsi skoky, kvuli ty vaze + maly zdvihy, zadnej skokan to neni, tak se hlavne nekde nevymazni
  bych mel fakt strach naky vetsi skoky, kvuli ty vaze + maly zdvihy, zadnej skokan to neni, tak se hlavne nekde nevymazni   

Jinak na tohle bacha, jednou mi takhle mezi kolem a blatnikem zustala vrstva jilu a jak o to brousilo kolo, tak se to zahrejvalo a dost pekelne to stvrdlo a sedrelo mi to lehce gumu. Musel sem pak blatnik sundat a sroubovakem to skrabat pryc...
 Jinak na tohle bacha, jednou mi takhle mezi kolem a blatnikem zustala vrstva jilu a jak o to brousilo kolo, tak se to zahrejvalo a dost pekelne to stvrdlo a sedrelo mi to lehce gumu. Musel sem pak blatnik sundat a sroubovakem to skrabat pryc...Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 hostů