objednané má:BranoBA,nowwka xtx,Stařík,Robert Kostka,Sandas,kenyo,Pavlík,hykšák,Richard,maser76,Jode,Big Pep,Draker
HOTOVO

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.

viewtopic.php?f=3&t=481 mrkni sem,jinak na Tenerce snad jsou zubatý nebo né? Pokud by tě zajímal nějaký konkrétní rozměr,tak ti to změřímBender píše:mas nekde rozmery , zajimalo by me esi to padne i na tenerku

Děkuji
 Děkuji
Tak cenu pro xt nechávám stejnou + pošta.Dělalo to tuším 459,-.Co se týká mřížky z nerezu jsem psal do tématu Mřížka.Robert Kostka píše:Na kolik vycházejí cenově? Někde jsem našel 360,- Kč. Ta cena je aktuální? Jestli jo, tak bych si taky jedny objednal. Ale bez povrchový úpravy, nechal bych je pozinkovat žárově.
Venco, jak si pokročil s tou nerezovou mřížkou, budeš s ní něco dělat?
Robert

Tak já jednu sadu taky beru. Tu mřížku jsem myslel, jak jsem ti posílal, jestli s ní budeš něco dělat, nebo ne.venca píše:Tak cenu pro xt nechávám stejnou + pošta.Dělalo to tuším 459,-.Co se týká mřížky z nerezu jsem psal do tématu Mřížka.Robert Kostka píše:Na kolik vycházejí cenově? Někde jsem našel 360,- Kč. Ta cena je aktuální? Jestli jo, tak bych si taky jedny objednal. Ale bez povrchový úpravy, nechal bych je pozinkovat žárově.
Venco, jak si pokročil s tou nerezovou mřížkou, budeš s ní něco dělat?
Robert

a jeste
 a jeste 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 hostů