... takže to tam asi nesedne ... Nemáte typ, kde to sehnat? Děkuji
 ... takže to tam asi nesedne ... Nemáte typ, kde to sehnat? Děkujinapř. http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo ... x-r/17068/, ale ten je prý také 04-06

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
 ... jsem čerstvě hozený motorkář "do vody" ... a tápu skoro ve všem a tohle mi není jasné, tak se chci ujistit, že to nevezmu blbě
 ... jsem čerstvě hozený motorkář "do vody" ... a tápu skoro ve všem a tohle mi není jasné, tak se chci ujistit, že to nevezmu blbě  .
. od 07 maj xt na svodu lambda sondu tudiz na ni nepasujou padaky z let 04-06. musis si sehnat tu novejsi verzi padaku ktera ma uchyty upraveny vzhledem k lambda sonde, kterou predpokladam ty mas
  od 07 maj xt na svodu lambda sondu tudiz na ni nepasujou padaky z let 04-06. musis si sehnat tu novejsi verzi padaku ktera ma uchyty upraveny vzhledem k lambda sonde, kterou predpokladam ty masTedy tenhle je na verzi 07 a víš jo ? Lambda sonda by tam být měla, když je to 2008
 ...
 ...  Díky moc
 Díky moc 
Manuál, toho jsem si nevšimnul, díky moc paneK.O.zel píše:sedi viz manual co je u toho

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 hostů