přední kolo jsem si nechal přeplest na 19 a pohodlnější sedlo
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. -> někdo dává na Rko menší kola a snaží se z toho udělat jakési Xko.. a někdo zase cpe na Xko Rkový kola a snaží se z toho udělat Rko
 -> někdo dává na Rko menší kola a snaží se z toho udělat jakési Xko.. a někdo zase cpe na Xko Rkový kola a snaží se z toho udělat Rko  

ne ze bych si to chtel takhle upravit ale davam palec nahoru
  ne ze bych si to chtel takhle upravit ale davam palec nahoru  

. Já si jentak rejpnul
. Já si jentak rejpnul   
  Co tam vlastně obouváš za šířku?
 Co tam vlastně obouváš za šířku? motorka vyzera mohutnejsia a jeho zadok je urcite spokojnejsi
  motorka vyzera mohutnejsia a jeho zadok je urcite spokojnejsi  

tak to je dobré tedaolaf píše:CeGo, bydlim kousek od Val.Klobouk v Drnovicich,ale bydlel sem rok i Luhačkách.. Tak se možná známe
 .. na srazu budeš,ne? tak pokecáme
.. na srazu budeš,ne? tak pokecáme 
nebude-je mu přednější voda než motorkaCeGo píše:tak to je dobré tedaolaf píše:CeGo, bydlim kousek od Val.Klobouk v Drnovicich,ale bydlel sem rok i Luhačkách.. Tak se možná známe.. na srazu budeš,ne? tak pokecáme

ale v tom terminu jdem akorad sjiždet vodu s klukama z Luhačovic. Ale jak bude nějaký jiný sraz,tak už určitě přijedu...
  ale v tom terminu jdem akorad sjiždet vodu s klukama z Luhačovic. Ale jak bude nějaký jiný sraz,tak už určitě přijedu...
tys jel dneska přez luhačky, co? ještě s nějakým motorkářem..tak v podvečer.. jsem jel nalevo po chodníku na koleolaf píše:Taky mě to mrzi že tam nebuduale v tom terminu jdem akorad sjiždet vodu s klukama z Luhačovic. Ale jak bude nějaký jiný sraz,tak už určitě přijedu...
A nebo se mužeme domluvit na nejakou vyjiždku,určitě se ještě někdo přidá..

no snad někdy joolaf píše:jo,jo to sem byl já..
Jinak v Luha jsem skoro každý den. Tak co dáme někdy vyjiždku?
 .. ja prez tyden ale ziju v Brně.. doma jsem jen o vikosu.. navic pristi tyden jedu do Svedka tak tu chvilku nebudu, ale pak se domluvíme aj s Mikim a dame nejakou decentni vyjizdku
.. ja prez tyden ale ziju v Brně.. doma jsem jen o vikosu.. navic pristi tyden jedu do Svedka tak tu chvilku nebudu, ale pak se domluvíme aj s Mikim a dame nejakou decentni vyjizdku 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 hostů