http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah ... 660-x.html
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.Ja naturlichtatar píše:dasisthruza padak

Richard píše:Když víš jak na to tak není co řešit
 když to miluješ není co řešit
 když to miluješ není co řešit   ale todle je fakt moc
 ale todle je fakt moc   i když souhlas s Liťákem s těma víkama si vyhrál a nevypadá to zase až tak špatně
 i když souhlas s Liťákem s těma víkama si vyhrál a nevypadá to zase až tak špatně  
no já jsem to odsuzoval, takže nesouhlaskenyo píše:Richard píše:Když víš jak na to tak není co řešitkdyž to miluješ není co řešit
ale todle je fakt moc
i když souhlas s Liťákem s těma víkama si vyhrál a nevypadá to zase až tak špatně
 je t hnus
 je t hnus   vlastně celá je taková hnusná, taková modrá, víš ?
 vlastně celá je taková hnusná, taková modrá, víš ?  

druha se stejne nevodre pac to vodnesou ridla a madlo + lehce stojan a radicka se stupackou
  druha se stejne nevodre pac to vodnesou ridla a madlo + lehce stojan a radicka se stupackou  .............. ale proboha, proc ta hnusna barvaaaaaaaaaa
 .............. ale proboha, proc ta hnusna barvaaaaaaaaaa   

a ze nas neni malo - MODREJCH

vasek píše:ty asi budes mit brzo modry kruhy kolem voci az se na tebe sesypeme spratku
 modrejch nás je přesila...
 modrejch nás je přesila...  
 já jsem tady s milalou a rochitem jedinej šedák nebo co ?
 já jsem tady s milalou a rochitem jedinej šedák nebo co ?   kluci kde ste
 kluci kde ste   to nikdo zamnou nestojí ?
 to nikdo zamnou nestojí ?  
 taky šedivák
 taky šedivák 

promiň starouši, vypadl jsi mi z hlavy
 promiň starouši, vypadl jsi mi z hlavy   

jen tak ze sportu
  jen tak ze sportu  
 tatar je můj kluk
 tatar je můj kluk   

taky supermotardysta
 taky supermotardysta   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 32 hostů