Ale jak tady psal K.O.zel, tak bych nemel strach, ze by se po vymene laufu neco podelalo na ventilech. Pokud jsou teda dobre serizeny...
Ladaky
Re: Ladaky
Ono je to jeste trosku slozitejsi, nez ste tady psali. Normalne jeste hori vyfukovy plyny v laufech, navic Yamaha pouziva tzv. AIS (Air Induction System), ktery pridava vzduch do vyfukovyho kanalu, aby vsechno dokonale shorelo a byly na nizsi emise. Takze se muzeme jen domnivat, co se deje uvnitr po vymene za otevrenou koncovku vyfuku. Az si konecne poridim nejak ladaky, tak vyzkousim ten AIS odpojit (je to elmag. ventil).
Ale jak tady psal K.O.zel, tak bych nemel strach, ze by se po vymene laufu neco podelalo na ventilech. Pokud jsou teda dobre serizeny...
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
TTrs> pane jo sme se do toho obuli tady
.. to je fakt na to sem zapomněl.. obecně směs dohořívá ještě ve výfukovém kanálu a i dále ve výfukovém potrubí. Pokud jde o ten přívod vzduchu.. když by byla otevřená koncovka a rychlejc to šupjdilo ven, zcela jistě to nestíhá všechno správě shořet takže emise v čudu
Ale kdo by to řešil

ćaute
vedel by mi niekto povedať kolko važia leovince a aky je tam rozdiel medzi orig.
dik
vedel by mi niekto povedať kolko važia leovince a aky je tam rozdiel medzi orig.
dik
serie 11kg, leo vince 7,7kg
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
S tema ventilama a spalovanim je to trochu magie, rozebirat to tady by bylo na desitky hodin, kazdopadne ANO, koncovka MUZE mit vliv na TEPLOTU vyfukovych ventilu.. Tu teplotu a prubeh spalovani este ale ovlivnuji desitky faktoru.. Zmenite jednui vec a ta ma za nasledek zmenu X dalsich 
Tak jsem se konečně odhodlal ke koupi laďáku Leo vince, ale mám problém sehnat, aby bylo potrubí v tom stejném odstínu jak je od válce. Všechny LV co jsem našel na netu jsou se stříbrným potrubím. Poradí někdo kde se daj sehnat ve stejném odstínu? Ty co jsem našel vypadaj takhle:
Kód: Vybrat vše
http://www.motostar.cz/cs/vyfuky-1059/leovince-x3-off-road-2538/yamaha-2596/xt-660-r-x-2611/2slipon-enduro-allu-omologato-11688.htmlRe: Ladaky
pokud se neplatu tak zadny varianty odstinu na vyber nejsou
Ty trubky teplem zežloutnou a bude to stejné 
Pokud zežloutnou tak je to v pohodě. Diky za odpovědi
ja je mam z HDcomu a prisly mi takrka ve stejny barve jako origo svody, zadny viditelny svary bo stribrna barva... nebal bych se toho, ty propagacni letaky kecaj obcas... teplem trochu ztmavnou pak, totrovi asi zezloutnuly jak na ne cural, aby mu nechytnula garaz 
...a tobě zase zhnědly...vasek píše:ja je mam z HDcomu a prisly mi takrka ve stejny barve jako origo svody, zadny viditelny svary bo stribrna barva... nebal bych se toho, ty propagacni letaky kecaj obcas... teplem trochu ztmavnou pak, totrovi asi zezloutnuly jak na ne cural, aby mu nechytnula garaz
totr píše:...a tobě zase zhnědly...vasek píše:ja je mam z HDcomu a prisly mi takrka ve stejny barve jako origo svody, zadny viditelny svary bo stribrna barva... nebal bych se toho, ty propagacni letaky kecaj obcas... teplem trochu ztmavnou pak, totrovi asi zezloutnuly jak na ne cural, aby mu nechytnula garaz
totr>
si me pletes s litakem ne 
parada
..................... koukam, ze uz nas je docela ranec, co mame LiteVince 
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
HomoLeoVince 
hajzle zas tak slepej nejsem abych si nevšim žes mi to upravil
hajzle zas tak slepej nejsem abych si nevšim žes mi to upravil
Naposledy upravil(a) LiTe dne pon 09. úno 2009 21:49:48, celkem upraveno 2 x.
Proto já mám LASER.vasek píše:parada..................... koukam, ze uz nas je docela ranec, co mame LiteVince
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
venca> a že ses pochlubil fotkama co