Vážení XTerní kolegové, děkuji Vám, že jste mě neubili kritikou a slibuju, že ty blinkry doladím-jak jsem psal, půjdou tam malý LEDky, ale chci je někde nejdřív pečlivě vybrat, na netu neodhadnu velikost a tak. Když i pán Radek souhlasí, fotky sem klidně lupnu-je to sice směs ustřihanejch plastů, ale je z nich snad patrný, co musí zůstat v ruce a co se nakonec namontuje na motorku.
Ostřihal jsem vlastně jen 2 plasty, jeden, co drží zadní světlo a rozpůlil jsem držák SPZ. Je třeba upravit a prostříhat plastovou partii pod sedlem (blatník nebo kryt motoru) Žádná další rasovina netřeba. Podotýkám, že jsem u toho nebrečel, protože předchozí majitel ten díl stejně lepil, takže bych si to v nejhorším zdůvodnil. Potřebujete nůžky na plech nebo na plasty, rašpli, vrtačku a...........to je vše. Odstrojíte zadek, všechny 3 plasty (včetně blatníčku) a začínáte zkracovat držák světla odstřižením od krytu motoru . Nic jsem nelepil a prostor pod sedlem se nemění. Takže, fotky dle postupu, ovšem v opačném pořadí. Jinak všechny fotky jsou na:   
http://uloz.to/632618/rear lightXTX.zip