kladka je z ložiskvé kladky SKF (jehlové ložiko) a special meteriálu pro výrobu vedení na řetězy
 a osmičky imbusu + rozpěrný kroužek
edit/ mno cena lidová
 .. tak zhruba by se to nechalo pořídt asi za litr
 .. tak zhruba by se to nechalo pořídt asi za litr  jen ta SKF kladka vyšla na 500,-
 jen ta SKF kladka vyšla na 500,-  

.. tak zhruba by se to nechalo pořídt asi za litr
 .. tak zhruba by se to nechalo pořídt asi za litr  jen ta SKF kladka vyšla na 500,-
 jen ta SKF kladka vyšla na 500,-  
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. 

ostatně uvidíš sám
 ostatně uvidíš sám   

nemáš moc povolenej řetěz třeba?
 nemáš moc povolenej řetěz třeba?  

tak to jí budu mít taky na výměnu, něco mi píská a za boha jsem nemohl přijít co, řetěz stoprocentně ne, ložiska zadního kola taky ne, tak to bude asi kladka, na tu jsem nekoukal, zapoměl jsem na ní
 tak to jí budu mít taky na výměnu, něco mi píská a za boha jsem nemohl přijít co, řetěz stoprocentně ne, ložiska zadního kola taky ne, tak to bude asi kladka, na tu jsem nekoukal, zapoměl jsem na ní 

problém je v tom že sem v rámci vylepšení životnosti chtěl jehlové ložisko, JENŽE ty jeli mají tak velký odpor že se kladka špatně otáčí a řetěz spíš přeskakuje, takže drnčí.. no bordel
 problém je v tom že sem v rámci vylepšení životnosti chtěl jehlové ložisko, JENŽE ty jeli mají tak velký odpor že se kladka špatně otáčí a řetěz spíš přeskakuje, takže drnčí.. no bordel  .. už mám hotovou verzi 2.0 tentokrát s dvěma jednořadýma kuličkvýma ložsikama
 .. už mám hotovou verzi 2.0 tentokrát s dvěma jednořadýma kuličkvýma ložsikama   tak uvidíme
 tak uvidíme 

, a kde je to psané, že se to má mazat
 , a kde je to psané, že se to má mazat  

mazat nebudu
 mazat nebudu   budu měnit
 budu měnit  

tak si to rozeber
  tak si to rozeber  .. na šroubu je nastrčená ocleová trubička která je na fest stažená k rámu a po ní se otáčí silonové pouzdro .. jestli se ti točí guma na silonu tak nevím ale asi je něco špatně
 .. na šroubu je nastrčená ocleová trubička která je na fest stažená k rámu a po ní se otáčí silonové pouzdro .. jestli se ti točí guma na silonu tak nevím ale asi je něco špatně   

.. a když jsem utahoval ten šroub přímo na tom silonu, tak jsem myslel že i ten silon je tam na fest utaženej
 .. a když jsem utahoval ten šroub přímo na tom silonu, tak jsem myslel že i ten silon je tam na fest utaženej   .. Teď jsem byl v garage, dal to na stojánek a fakt se točí i ten silon...
 .. Teď jsem byl v garage, dal to na stojánek a fakt se točí i ten silon...   Tak máš mou omluvu
 Tak máš mou omluvu  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 25 hostů