Zaujímalo by mňa či má niekto skúsenosti alebo nejaké vedomosti ohľadom KEV módu, čiže palivového módu pri ktorom sa oblbne čidlo teploty vzduchu v airboxe. Chcel by som si to spraviť kedže mám DNA stage 2 a "ladené výfuky" (skoro celkom vykuchané originálky) a viac článkov som čítal že je dobé tam dať Powercommander (až taký bohatý niesom

Čítal som pár článkov o tom a vyzerá to tak že je to len potenciometer zapojený istým (neviem akým) štýlom na to čidlo a tým pádom ECU dostáva falošné údaje.
Viem že jeden chlapík to predáva na eBay ale za (pre mňa) extrémnu cenu za to že je to len krabička a potenciometer. Preto by som si to chcel vyrobiť sám.
A hlavná otázka resp. otázky sú:
1. Kde sa vlastne nachádza to čidlo ?
2. Vie niekto ako, akým štýlom, by trebalo zapojiť potenciometer ?
3. Skúšal niekto merať to čidlo ? Aké údaje dáva, digital alebo analog (tipujem to na analógový signál)
V priebehu tohto mesiaca sa chystám nato podrobnejšie pozrieť, premerať hodnoty čidla (ak ho nájdem). Tak budem rád za všetky info a potom tu napíšem sám ak zistím niečo bližšie.
Verím tomu že nie všetky poznatky a úvahy ktoré som tu napísal sú správne. Možno áno možno nie. Je to len zhluk informácií čo som sa dočítal na internete po fórach takže ma nebite prosím

Tak či tak ďakujem za všetky info