Návod: jak si koupit největší 46l kufr.
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Návod: jak si koupit největší 46l kufr.
Dneska jsem se jel mrknout do jednoho motoshopu na nějaký kufříky na XT. Moc jich tam neměli, buď ty malinký na 1 helmu a nebo hodně veliký 46litrový. Za ten velkej si účtovali necelý 4000Kč, protočil jsem panenky a zeptal se, jestli si ho můžu zkusit dát na mašinu. Jenom pro zajímavost. Žádný problém.
Tak jsem ho na motorku posadil, motorka byla trochu nakloněná, ale seděl celkem stabilně. Popojdu trošku dál, že se na to mrknu z větší dálky a v tom se kufr rozhodnul, že na mašině už hodlá zůstat. Využil nečekaného větříku a odporoučel se k zemi.
Kufr byl lehce poškrábanej a nezbývalo nic jiného, než si ho prostě koupit. Dali mi na něj ještě 10% slevu .
Tak jsem ho na motorku posadil, motorka byla trochu nakloněná, ale seděl celkem stabilně. Popojdu trošku dál, že se na to mrknu z větší dálky a v tom se kufr rozhodnul, že na mašině už hodlá zůstat. Využil nečekaného větříku a odporoučel se k zemi.
Kufr byl lehce poškrábanej a nezbývalo nic jiného, než si ho prostě koupit. Dali mi na něj ještě 10% slevu .
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Návod: jak si koupit největší 46l kufr.
pěkné teda
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Prostě chtěl k tobě no Mně takhle občas nakoupí děti když něco v obchodě shodí, akorát to není na mašinu. Ještě na mě koukaj lidi, co to mám za fracky Gratuluji k novému kufru!!!
XT660X....eXTra potěšení
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
ten kluk fakt dělá z motardu cestaka proste natu masu nechtel no se nedivim taky kufr na motarda
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přidáno pár fotek . Už se mi ten kufr začíná i líbít a je to vážně super věc. Takovejch věcí co se tam vejde....
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek> koukám máš nástavce na blastrech jo ?
Já se ještě chystám dokoupit opěrku pro spolujezdce, parádní věc
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Lite> jo, jo.. Do deště a do zimy je to
Stařík> Jo? Kolik takova sranda stoji?
Stařík> Jo? Kolik takova sranda stoji?
Radek: 800,-
....no hlavně že jste měli prdel z mého 42 l kufru
...ale máš ho pěkný Radku
...ale máš ho pěkný Radku
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
já jsem z něj prdel neměl, ale typuju že určitě vasek a podobná individua měla
hele a jakou ma nosnost? me na tom mym malym pisou max 5kg a 120km/h
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kozel> Mám to úplně stejně, ale moc bych si s tim hlavu nelámal . Ta nosnost je tam spíš jen kvůli ochraně výrobce, ale unese to (snad) mnohem víc .
Na bejvalý mašině jsem měl taky nosič a taky měl limit na 5kg. Jednou jsme potřebovali ject tří a třetí seděl na tom nosiči a v pohodě
Na bejvalý mašině jsem měl taky nosič a taky měl limit na 5kg. Jednou jsme potřebovali ject tří a třetí seděl na tom nosiči a v pohodě
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
myslím že je obecně vzato že to co má uvedeno např nosnost 5kg, musí uvízt/unést minimálně pěti násobek toho, co je psaný, je to například takhle u výtahů, soused z baráku výtahy navrhuje a občas i opravuje, prej když je psaný 500kg na výtah tak že v klidu uveze ten pěti násobek váhy, taky když jsme jeli na dovolenou tak jsme na střeše vezli něco přes 140kg a v techničáku nebo kde, je napsáno že pouze 50kg, určitě bych se nebál to přeložit, samozřejmě né dlouhodobě
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
lite> 5ti násobek? takže když je psaný max. 120km/h, tak s ním můžu lítat 600km/h? Asi si ho přidělám na můj soukromý vrtulník
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek> pěti násobek toho, kolik je psanýho v kg o rychlosti tady nikdo nemluvil , jo zkus to tam dát na ten vrtulník ale bojim se že ti to ten vrtulník neunese přeci jenom je to na motorku
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek> teď ti to půjde i líp na zadní co dej tam cihle a pujde to
Radek má téměř pravdu ale v podstaťe do kufru dáš ťech cihel 5ks No prosťe já mám ten svůj osobně odzkoušenej při zatížení 11kg při rychlosti 140km\hLiTe píše:Radek> teď ti to půjde i líp na zadní co dej tam cihle a pujde to
zadný strachy pánové. Mám Givi za 1500 Kč co jsem měl dřív na scooteru otestovaný do rychlosti 164 km/h (pravda za největším štítem). řekl bych, že když někdo chce jezdit rychle, měl by si radši pořídit něco menšího (ale ta tvoje vana je moc pěkná)
- vitaminc
- Kontaktovat uživatele:
kluci, nadělil jsem si kufr, levný čínské výroby. Za 1800 i se světlem. Velký 45l s lesklým černým povrchem. Dám sem foto jak budu mít. Na nosič padla plotna jak ulitá a drží kufr parádně. Myslím že na silnice je to fakt paráda. Do rychlosti 120 ozkoušený, vejdou se tam 2 helmy a dnes v něm vezl něco málo přes 5 kilo a pohoda. Jediná nevýhoda kterou jsem našel je ujete blikání při brždění toho světla. Jinak za ty prachy nekup to. Ještě ho asi vytuním zahrádkou, a bude to.