Kde se dá zvážit moto?
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Kde se dá zvážit moto?
Chci si nechat zvážit motorku, kolik vlastně přesně má kg, zajímá mě to. Zatím mě ale vůbec nenapadlo, kde by se dala zvážit. Nějaký nápady, kde by mohli mít velký váhy ? Napadla mě pošta, nebo na jatkách
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- vitaminc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde se dá zvážit moto?
Napadlo mě sice blbé místo, ale zváží ti to tam napohodu. Na sběrně surovin, tam přece najedeš s autem i s vozejkem zváží a jak odjedeš zase.. Jen tam stačí najet. A většinou tam nemají takový fofr, aby to pro tebe neudělali.
Pokud mas doma klasickou osobni vahu, tak zvaz nejdriv jedno, pak druhy kolo a vysledek secti. Pokud to chces mit presnejsi, tak muzes to nevazeny kolo podlozit do urovne vazenyho ( o vysku vahy). Pak se schvalne pochlub, jak ji mas tezkou.LiTe píše:Chci si nechat zvážit motorku, kolik vlastně přesně má kg, zajímá mě to. Zatím mě ale vůbec nenapadlo, kde by se dala zvážit. Nějaký nápady, kde by mohli mít velký váhy ? Napadla mě pošta, nebo na jatkách
LiTe > no a pokud bys měl váhy dvě
no a pokud bys měl doma váhy dvě tak dej pod každé kolo jednuTTrs píše:Pokud mas doma klasickou osobni vahu, tak zvaz nejdriv jedno, pak druhy kolo a vysledek secti. Pokud to chces mit presnejsi, tak muzes to nevazeny kolo podlozit do urovne vazenyho ( o vysku vLiTe píše:Chci si nechat zvážit motorku, kolik vlastně přesně má kg, zajímá mě to. Zatím mě ale vůbec nenapadlo, kde by se dala zvážit. Nějaký nápady, kde by mohli mít velký váhy ? Napadla mě pošta, nebo na jatkách
ahy). Pak se schvalne pochlub, jak ji mas tezkou.
..a třetí váhu pod boční stojantatar píše:LiTe > no a pokud bys měl váhy dvěno a pokud bys měl doma váhy dvě tak dej pod každé kolo jednuTTrs píše:Pokud mas doma klasickou osobni vahu, tak zvaz nejdriv jedno, pak druhy kolo a vysledek secti. Pokud to chces mit presnejsi, tak muzes to nevazeny kolo podlozit do urovne vazenyho ( o vysku vLiTe píše:Chci si nechat zvážit motorku, kolik vlastně přesně má kg, zajímá mě to. Zatím mě ale vůbec nenapadlo, kde by se dala zvážit. Nějaký nápady, kde by mohli mít velký váhy ? Napadla mě pošta, nebo na jatkách
ahy). Pak se schvalne pochlub, jak ji mas tezkou.
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
sběrna surovn mě nenapadla, dobrej nápad, dík vitamíne
TTrs> no jelikož máme doma jen jednu a to skleněnou, tak to asi tak nezměřím
TTrs> no jelikož máme doma jen jednu a to skleněnou, tak to asi tak nezměřím
Každá váha má trochu odhylku,když to budeš chtít zvážit na autováze,tak počítej s rozdílem 20-30kg.Musíš zajet na menší a kdyby jsi chtěl,tak dělám v Ústí ve zběrně.Můžem to zvážit a popřípadě za to můžeš dostat i nějakou kačku
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
pepa> myslíš teda že by to šlo? Udělám si někdy výlet do ústí
Jasně že by to šlo.Dej vědět.
LiTe > ale musíš to tam nechat na hromadě
- LiTe
- Kontaktovat uživatele: