.Chtel jsem se jen zeptat na tohle moto,jestli nahodou nekdo nezna majitele,nebo co na tuhle motorku rikate?Diky za info
 .Chtel jsem se jen zeptat na tohle moto,jestli nahodou nekdo nezna majitele,nebo co na tuhle motorku rikate?Diky za infohttp://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah ... otard.html
 .Chtel jsem se jen zeptat na tohle moto,jestli nahodou nekdo nezna majitele,nebo co na tuhle motorku rikate?Diky za info
 .Chtel jsem se jen zeptat na tohle moto,jestli nahodou nekdo nezna majitele,nebo co na tuhle motorku rikate?Diky za info . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. .... takže žádné zbytečnosti ... výfuky udělají radost a rukojeti se hodí, pokud budeš jezdit v teplotách lehce nad nulou
 .... takže žádné zbytečnosti ... výfuky udělají radost a rukojeti se hodí, pokud budeš jezdit v teplotách lehce nad nulou  .
. .... jo a jsou origo výfuky - většinou pokud nejsou, tak si to lehlo a majitel tam pak rovnou dal laďáky ... to je taky důležité vědět  (takže v tomhle případě, pokud jsou oka, to je dobré znamení)
 .... jo a jsou origo výfuky - většinou pokud nejsou, tak si to lehlo a majitel tam pak rovnou dal laďáky ... to je taky důležité vědět  (takže v tomhle případě, pokud jsou oka, to je dobré znamení)  .
. .Jeste jednou dikes
 .Jeste jednou dikesUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů