priloze mas ty servisni intervaly

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. 

. Na svůj ročník moc pěkný stav.
. Na svůj ročník moc pěkný stav.

no když už se to tady zakhle načalo, tak se dodatečně taky pochlubím
 no když už se to tady zakhle načalo, tak se dodatečně taky pochlubím   
  . Jsem zvědavej, kolik se letos na XT srazu sejde lidí bez XT
 . Jsem zvědavej, kolik se letos na XT srazu sejde lidí bez XT  
jojo,taky se nedalo odolatRadek píše:Ty jo, krasavec. Snad jednou taky přišetřím na baworáka. Jsem zvědavej, kolik se letos na XT srazu sejde lidí bez XT
 no uvidíme, starý odcházej a nový přicházej
 no uvidíme, starý odcházej a nový přicházej  

DikJOHIL46 píše:Pěkná ducáááti:-) sice to není můj šálek čaje ale pěkná. Jinak můj sem je KTM SUPERENDURO ale než si na něj našetřím tak xt bude u mě ještě hoodně dlouho.
 Az bude KTM robit tak pekne /nie spolahlive,o tom mozme polemizovat
  Az bude KTM robit tak pekne /nie spolahlive,o tom mozme polemizovat  / motorky ako Taliaaaani,tak si tiez kupim KTM SM-T. Inak mi srdce pisti po BMW GS 800.
 / motorky ako Taliaaaani,tak si tiez kupim KTM SM-T. Inak mi srdce pisti po BMW GS 800. ale pěkná, ať slouží a k enduru se co nejdřív zase vrať zpátky...
  ale pěkná, ať slouží a k enduru se co nejdřív zase vrať zpátky... ať slouží ,asi dvěpade 4T jak jsi psal co?  Ale  aby sis nemyslel že sám zbrojíš na novou sezonu,taky 250 ale 2T.
 ať slouží ,asi dvěpade 4T jak jsi psal co?  Ale  aby sis nemyslel že sám zbrojíš na novou sezonu,taky 250 ale 2T. . Že to bude to pravé si už netroufnu tvrdit...
. Že to bude to pravé si už netroufnu tvrdit...   Přišel ti předtím ten můj email? Občas mi zlobí, když posílám nějaké přílohy...
   Přišel ti předtím ten můj email? Občas mi zlobí, když posílám nějaké přílohy... .
 .

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů