KTM EXC450 rv 04
Zatím má spoustu chybiček,ale nějak to doladíme

XT samo zůstává doma,ještě ho minimálně čeká letos Moldavia tour

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. . To jsem zvědavej, kolik do toho nakonec zahučí
 . To jsem zvědavej, kolik do toho nakonec zahučí  .
. No muj odhad je 15-20tis,zalezi jak to dopadne s vyfuckem.Pokud zustane origo a sezenu starsi svody tak to nebude ani tech 15. Teda doufam
 No muj odhad je 15-20tis,zalezi jak to dopadne s vyfuckem.Pokud zustane origo a sezenu starsi svody tak to nebude ani tech 15. Teda doufam 

dobrá volba,měl jsem taky takovou,sic o dva roky mladší ale můžu ti říct že jsem byl  spokojenej.Při pravidelném servisu se mi odměnila maximální spolehlivostí - za tři sezony jsem neměl jediný problém.Stačí ale aby jsi se rozhodl v tomhle ročníku třeba po husarovi a tloukl by ses do hlavy
 dobrá volba,měl jsem taky takovou,sic o dva roky mladší ale můžu ti říct že jsem byl  spokojenej.Při pravidelném servisu se mi odměnila maximální spolehlivostí - za tři sezony jsem neměl jediný problém.Stačí ale aby jsi se rozhodl v tomhle ročníku třeba po husarovi a tloukl by ses do hlavy  

No tak zatím lehká rekapitulace investic do Kačenky: Ložiska v kolech,řetězovka,lízátko na kyvku,vodítko řetězu,Z kotouč + desky,Z guma+ duše,oba spodní vypoušťáky na olej,olej+filtry,vata výfuk,guferka + kluzáky ve vidlici+olej.Suma sumárum 8tis + nějakých 10h práce,takže jsem na 51000. Ještě jsem bohužel zjistil při přezouvání že je popraskaný ráfek Z kola mezi špicema a náboj taky není v nejlepším stavu,takže musím sehnat kolo což asi spolkne počítám 4-5tis,udělat PDSkloubek (600),koupit pořádné blastry(2000),kryt pod motor(slíbený za 1000) a sehnat starší svody(pocitam tak 2000),moje jsou po opravě nějakého kutila K.O. a i kdybych rovnal tak nemám šanci najít původní tvarRadek píše:Věřil jsem, že půjdeš do 250. To jsem zvědavej, kolik do toho nakonec zahučí
.
 Pokud  motor bude takový  jak se jeví a letošní sezonu vydrží ,budu na celkové cenovce do 60 tis i s kosmetickými úpravami a podvozkem ve stavu A1,takže zatím jsem spokojen
  Pokud  motor bude takový  jak se jeví a letošní sezonu vydrží ,budu na celkové cenovce do 60 tis i s kosmetickými úpravami a podvozkem ve stavu A1,takže zatím jsem spokojen 
 ,tos moh trochu připlatit.
 ,tos moh trochu připlatit. 

Měl jsem ještě vyhlídlého Zeda 750, ale není nad 2vál
   Měl jsem ještě vyhlídlého Zeda 750, ale není nad 2vál    

Doufám že se dostane do dobrých rukou.
  Doufám že se dostane do dobrých rukou.
Tento rok se tam vracíme s Jarynnem na prodloužený víkend s KačenamaAndyTenere píše:Gratulujem Rado!! Dostali sa mi nejake sumy z Ostravskeho moto podsvetia,ze koketujes s myslienkou na ostre endurko? Prial som ti to uz ked sme boli loni na UA
 . Přidáš se
 . Přidáš se 
Leda tak na Ducatke:D Vsetky endura v okoli co ma k dispozicii,su bez TP a SPZ,takze mam obavy ze cez Ukrajinskych colnikov neprejdem:(radas píše:Tento rok se tam vracíme s Jarynnem na prodloužený víkend s KačenamaAndyTenere píše:Gratulujem Rado!! Dostali sa mi nejake sumy z Ostravskeho moto podsvetia,ze koketujes s myslienkou na ostre endurko? Prial som ti to uz ked sme boli loni na UA. Přidáš se
 ani veký úplatek.
  ani veký úplatek.  kontrolovali VIN i další doklady.
  kontrolovali VIN i další doklady.  

No taky bych poprosil, rád bych se tam taky podíval.K.O.zel píše:a co se podelit o nake trasy hmmmm?

zatím nemám jinou náhradu,ale pro pobaví k čemu jsem dospěl
 zatím nemám jinou náhradu,ale pro pobaví k čemu jsem dospěl
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů