vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
takže budu tu vestu příští týden vracet . Nějak mi moc nesedí chrániče ramen a loktů a nemám z toho dobrý pocit... takže nejspíš to vidím buď na koertu nebo na krunýř a chrániče loktů samostatně.
Já mám bundu a kalhoty zn. Richa (textil) jsou v tom nastrkané gumové chrániče a tepelná vložka,na záda pod to ještě dávám páteřák a hotovo.. Nevím ale asi v tom budu jezdit i v létě jen bez té vložky.. i když dojet tak navlečený někam k vodě na koupaliště..
Stařík píše:Jasněě fotoooo a hlavně ze ZADŮ Takže Koerta vyhrává?
že si to ty, tak jsem ti našel jedno foto ze zadůů
No u mně už vyhrála. Určitě jsou i lepší vesty, vyzkoušel jsem Thora a měl jsem z toho špatný pocit. Tak jsem ho vyměnil za novou helmici a pořídil tu Koertu a myslím, že jsem určitě udělal dobře..
tak soudruzi, mame tu jednu paradni vesticku, stejna jako Dainese, jen o 5k levnejsi takze kdo nehce davat 5k za logo Dainese, tak si myslim, ze to je hodne ferova cena, na zivo sem myslel, ze je to D-čko