Opět další div?!
Opět další div?!
Chtěli jsem nechat udělat servis na Yukinu, většina jste ji viděli ve škole. Tak jsme sháněli kam ji dáme, zamlouval se nám servs v Karviné byl nejblíž. Při prvním telefonátu, délka prohlídky min. 2-3 dny, z důvodu výmněny oleje motor musí schládnout aby mechanik mohl olej vypustit, vymněnit olejový a vzduchový filtr, seštelovat ventily a vymněnit svíčky... Druhý telefonát měla Pavla, nechala se přepojit přímo na mechanika světe div se serviska by trvala den, on opravdu musí počkat až zchládne motor a musí seštelovat ty ventily protože je to čtyřtakt vymněnit filtry a svíčka atd.... Myslíte že tohle je normální přístup k zákazníkovi? v yamaze mi trvala prohlídka cca. hodinku a půl se vším co k tomu patří, tedy kromě seštelování ventilů.
Připomínám, že se jedná o první prohlídku po 500km, tož nevím jestli teda budem muset po každých 500km štelovat
Připomínám, že se jedná o první prohlídku po 500km, tož nevím jestli teda budem muset po každých 500km štelovat
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Opět další div?!
To víš je to yuki což znamená komplet rozmontovat vyměnit 99procent dílů a zase smontovat to je den a další dny na schánění dílů . a to každých 500km
S různýma paníma v autorizovaných prodejnách a servisech Yuki jsem měl teď taky pár vtipných rozhovorů ale jen ohledně baterky, která nám v naší Yuki odešla. Nakonec jsem se na to vysral a koupil stejnou jako je v XT a trochu upravil držák. Není to ale jen specialita prodejců Yuki. Např. s ženskou v Yamaze Val. Meziříčí bývá taky dialog jako s naším psem
"s ženskou v Yamaze Val. Meziříčí bývá taky dialog jako s naším psem"
to je mi panecku pekna hlaska ))) !!!! rofl
to je mi panecku pekna hlaska ))) !!!! rofl
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
kdo má yuki šuká kluky
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Lite-> na tom možná něco bude - Yuki mají samé ženské co znám