, ale....
 , ale....Byl jsem tenhle víkend na motardech, jel jsem moje oblíbený úseky, najel jsem skoro 4OOkm a musím říct, že mě to nějak moc nebavilo
 .  Přišlo mi to takový nemastný neslaný a můj výraz po návratu domů vypadal nějak takhle ->
 .  Přišlo mi to takový nemastný neslaný a můj výraz po návratu domů vypadal nějak takhle ->   . Zatímco na špuntech je to úplně o něčem jiném. Člověk si dá do těla a taky to potěšení z jízdy je úplně někde jinde. Nevim jestli je to jen tim hnusným počasím, ale nějak mě to na tý silnici přestává bavit
 . Zatímco na špuntech je to úplně o něčem jiném. Člověk si dá do těla a taky to potěšení z jízdy je úplně někde jinde. Nevim jestli je to jen tim hnusným počasím, ale nějak mě to na tý silnici přestává bavit   .. Když ještě přihlédnu k tomu, že na silnici je to samej magor, nemám už vůbec chuť tam ty motárdy zpátky obouvat...
 .. Když ještě přihlédnu k tomu, že na silnici je to samej magor, nemám už vůbec chuť tam ty motárdy zpátky obouvat...
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. 

,škoda ho doma držet ,a když ho budu prodávat stejně mi potom nikdo neuvěří že jsem za sezonu najezdil 800km
 ,škoda ho doma držet ,a když ho budu prodávat stejně mi potom nikdo neuvěří že jsem za sezonu najezdil 800km   do žní-teda do srazu ,potom pude
  do žní-teda do srazu ,potom pude