KlííííííídLiTe píše:Ty vole, na medardu to včera nebylo, ale od 16-17 tam je znázorněnej v našem okolí déšť
http://medard-online.cz/index.php

KlííííííídLiTe píše:Ty vole, na medardu to včera nebylo, ale od 16-17 tam je znázorněnej v našem okolí déšť
http://medard-online.cz/index.php

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. 
   .
.
 i na medardu je už predvpoved na počasí jiná jak včera
 i na medardu je už predvpoved na počasí jiná jak včera   
   . Já tam dnes budu už po 15:30, pokud by bylo potřeba, tak kontakt na mne : 777117852
. Já tam dnes budu už po 15:30, pokud by bylo potřeba, tak kontakt na mne : 777117852
 este ted mam tuten vyraz
  este ted mam tuten vyraz   lite diky
  lite diky  
Liťáku-tvůj nejlepší nápad, cos kdy měl.K.O.zel píše:superpeckabombaluxussuperparada!!!!este ted mam tuten vyraz
lite diky

Už ti  neřeknu Juniore! Nikdy jsem si nemyslel, že se dá dostat na hranu i přední guma
 Už ti  neřeknu Juniore! Nikdy jsem si nemyslel, že se dá dostat na hranu i přední guma  Užil jsem si to. Levá bota to sice odnesla a vybrousil jsem si nové větrání, ale takhle se vykravit
 Užil jsem si to. Levá bota to sice odnesla a vybrousil jsem si nové větrání, ale takhle se vykravit  

příště to dáme o hodinku déle
 příště to dáme o hodinku déle   

. Doufám, že se to brzy bude opakovat. Díky LiTe
. Doufám, že se to brzy bude opakovat. Díky LiTe  
 když jsem viděl tvé propocené triko a tvůj unavenej pohled tak mě to bylo jasné
 když jsem viděl tvé propocené triko a tvůj unavenej pohled tak mě to bylo jasné   

Všichni si myslíme, jak jsme naklápěli a jakej to byl kouř, ale cestou zpátky v nás trochu hlodalo, jestli to bude na fotkách vypadat tak dramaticky jak bychom si přáli
 Všichni si myslíme, jak jsme naklápěli a jakej to byl kouř, ale cestou zpátky v nás trochu hlodalo, jestli to bude na fotkách vypadat tak dramaticky jak bychom si přáli  

a jak se to zdálo nám
  a jak se to zdálo nám  

A to jsem původně vůbec do Sosnový nechtěl
 A to jsem původně vůbec do Sosnový nechtěl  Jinak jsem teda by překvapenej, že mě bolely hnáty jak z krosky a můj pohled nebyl ani tak unavenej jako totálně vyjevenej. Koukal jsem do očí všem co přijížděli odpočívat do boxu a měly zornice jak po 3 jointech
 Jinak jsem teda by překvapenej, že mě bolely hnáty jak z krosky a můj pohled nebyl ani tak unavenej jako totálně vyjevenej. Koukal jsem do očí všem co přijížděli odpočívat do boxu a měly zornice jak po 3 jointech  

vubec nevim, proc sem z toho mel nejdriv takovej strach z ty sosnovy, ale bylo to bozi... ke konci uz sem nevedel jak mam na stupackach dat nohy, aby mi nevadili
 vubec nevim, proc sem z toho mel nejdriv takovej strach z ty sosnovy, ale bylo to bozi... ke konci uz sem nevedel jak mam na stupackach dat nohy, aby mi nevadili   budu se muset naucit davat tu nohu ven nooo... a ted ne ze na fotkach budu vypada jak kdyz jede rybar s prutama jo
 budu se muset naucit davat tu nohu ven nooo... a ted ne ze na fotkach budu vypada jak kdyz jede rybar s prutama jo   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů