. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. jenom nevim jestli mi někde nebouchne guma nebo nepraskne řetěs
 jenom nevim jestli mi někde nebouchne guma nebo nepraskne řetěs  

guma uz je nadoraz
 guma uz je nadoraz v pondělí jsem byl objednat dragonku dozadu žebude dneska ,a dneska nic že nepřišla prý příští tejden
 v pondělí jsem byl objednat dragonku dozadu žebude dneska ,a dneska nic že nepřišla prý příští tejden  takže dávat tam něco co nechsi nebo nějakou jetou mrdku se mi zas nechce,ale zato mi ji dá za dva9 což sem nikde neviděl ale stejně mě to mrzí,jo a stará už má jen 1,5mm to bych si už prahu nedovolil,takže počasko vám doufám vyjde a ať se vrátíte všichni v pořádku domů
 takže dávat tam něco co nechsi nebo nějakou jetou mrdku se mi zas nechce,ale zato mi ji dá za dva9 což sem nikde neviděl ale stejně mě to mrzí,jo a stará už má jen 1,5mm to bych si už prahu nedovolil,takže počasko vám doufám vyjde a ať se vrátíte všichni v pořádku domů 
 já mám taky gumu ve středu stejnou - žádnej vzorek a jedůůů
 já mám taky gumu ve středu stejnou - žádnej vzorek a jedůůů   

Musis myslet i na ty ze vzdalenejsich koutumad píše:ja se tesiiim
...ze nevim co budu delat zejtra nez vyrazim, ten sraz je hrozne pozde...
Lite> a pocity mam uplne stejnyguma uz je nadoraz
 ... nez se do  Prahy vsici dohrkaj..
 ... nez se do  Prahy vsici dohrkaj.. tak nezbývá než popřát malej provoz, čistý asfalt  a opatrně
 tak nezbývá než popřát malej provoz, čistý asfalt  a opatrně 

hele ja tam jel na skok, kdyby se pytel nevyflakal, tak pak bych na nej pockal do druhyho dneRichard píše:zralog- odkud z jihu pojedeš
 mam chatu u PACOVa
  mam chatu u PACOVa  

teda až namajitele
 teda až namajitele  

.. ted abych půl dne šifroval podle motek kdo je kdo

bylo to fakt paradni, takze se tesim na dalsi...
  bylo to fakt paradni, takze se tesim na dalsi...no to asi nepoznas, my sme to totiz predvidali a schvalne sme se promichalikenyo píše:to je krásy to je krásy
teda až namajitele

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 hostů