mohli byjsme to spojit.místní výletní trasy pro Xkaře znám,není jich moc,ale rád jse o ně podělím...
  mohli byjsme to spojit.místní výletní trasy pro Xkaře znám,není jich moc,ale rád jse o ně podělím... 
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.

tatar píše:Já mám prachy i čas ale nemám na čem

Tatare věřím, že to nějak vymyslíš. Určitě bys měl přijettatar píše:Já mám prachy i čas ale nemám na čem

když jsme u toho, nemáš tam ještě nějakou čtrnáctku ?
 když jsme u toho, nemáš tam ještě nějakou čtrnáctku ?  
 )?
 )?
no a že bys byl solidární a vzal žluťaseRadek píše:tak na půli cesty vyměníš olej, na Šumavě pošteluješ ventily
 bysme protáhli žumpy
 bysme protáhli žumpy 
 se nepochlubil
  se nepochlubil   

Copak to , čas si udělat umím ale ty následky bych asi nerozdýchalBender píše:lite>ldyby to bylo tak jednoduchy si ten cas udelat

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 hostů