aspoň máme lokalytu - šumafsko
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Lenochuplesm píše:tak jak to vypadá tady s tim výročnim srazem, nechce se mi pročítat těch X-stránek zpátky
 Mašírovat si to po magistrále v koloně a mezi autama v mundůru a pomaličku, to jo. Ale projít pár stránek  textu nadrženého na jaro, to ne
 Mašírovat si to po magistrále v koloně a mezi autama v mundůru a pomaličku, to jo. Ale projít pár stránek  textu nadrženého na jaro, to ne 

[/quote]
[/quote] neboj na tu 50ku mám stejnej názor jako ty, ale víš jak..., jenom na mě už asi leze jaro, tak bych rád věděl co se plánuje
 neboj na tu 50ku mám stejnej názor jako ty, ale víš jak..., jenom na mě už asi leze jaro, tak bych rád věděl co se plánuje  

ve štokách
 ve štokách

Toš dalo by seMiki píše:Já myslím že by to šlo, co říkáš Čendo?

Tak doufám že to klapne a pojedem spolemCeGo píše:Toš dalo by seMiki píše:Já myslím že by to šlo, co říkáš Čendo?

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 hostů