XT SRAZ 2015
Re: XT SRAZ 2015
kurva to je dalka! na takovy vzdalenosti uz xt neni zvykle jeste zvazim na cem prijedu pac timto bych si krosovej spunt komplet oholil...nezbyli tu nejaci zoufalci do chatky? prijedu solo a tradicne jsem lemra na tahani stanu...
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
jsme skoro sousedi tak dej vedet kudy bys jel a nejak to skloubíme , záleží na čase ale dálnici bych nepreferovaljirik píše:Nepojede někdo kolem Benešova u Prahy. Že bych se připojil. Pojedu už v pátek
Napsal jsem ti na FB. Koukám že je tu pořád takovej klid před bouřípytel píše:jsme skoro sousedi tak dej vedet kudy bys jel a nejak to skloubíme , záleží na čase ale dálnici bych nepreferovaljirik píše:Nepojede někdo kolem Benešova u Prahy. Že bych se připojil. Pojedu už v pátek
mrzi me to, ale rada okolnosti ma na svedomi to ze...eeeeh...to je hrozny...ze xt zustane letos doma a holt dorazim na oranzade...
K.O.zel-Fuj to jsem se leknul že nedoraziš vůbec.
Ahojte,
nejak nikdo nereagoval na muj dotaz, jestli bych mohl dostat na nekoho z organizatoru kontakt, abych vas pripadne nekde dohnal, kdyz prijedu v prubehu soboty.
Jaka je vubec ucast, kolko lidu? A nejede nekdo v sobotu, ze bych se pripojil? Pojedu ze zapadu Cech.
nejak nikdo nereagoval na muj dotaz, jestli bych mohl dostat na nekoho z organizatoru kontakt, abych vas pripadne nekde dohnal, kdyz prijedu v prubehu soboty.
Jaka je vubec ucast, kolko lidu? A nejede nekdo v sobotu, ze bych se pripojil? Pojedu ze zapadu Cech.
604 378 652 sice to letos neorganizuju, ale to, zda se, skoro nikdo kolik lidi asi nikdo nevi...rada stalych ucastniku se tu vubec nevyjadrila a vim ze jedou, o nekterych nevim nic...holt to bude letos prekvapko
Já...to nejde nedorazit
taky to nemám jednoduché ale dorazíme taky.K.O.zel píše:Já...to nejde nedorazit
Když musíš tak musíš
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny. Tak letos dorazím taky . Nepojede někdo v pátek přes Kolín/Čáslav/Havl.brod?
Ahoj všem musím se omluvit ale letos poprvé vynechám
ahojte ani ja nedojdem po 10r. som mal auto v servise a pokazili čo sa dalo tak mám práce
zdarec mi mame s Jirikem sraz v pul jedny v Cervene Recici na na mest, dalnici neplanujem jen rychlejsi vedlejsky, a prijezd na Babi Horu odhaduju kolem 6ty, když se ti nase cesta hodi tak dej vedet na me tel. číslo v sz, pa pa pa pááááRadek píše:Zdravím všechny. Tak letos dorazím taky . Nepojede někdo v pátek přes Kolín/Čáslav/Havl.brod?
Zatím všechno klape jak má, takže v pátek cca 7 ráno jedu.
Přibližná trasa: http://www.mapy.cz/s/j75j
Do oběda bych tam měl být.
Tak V pátek na Babí hoře Naviděnou
Přibližná trasa: http://www.mapy.cz/s/j75j
Do oběda bych tam měl být.
Tak V pátek na Babí hoře Naviděnou
patrik píše:Ahoj všem musím se omluvit ale letos poprvé vynechám
jaaak tooo ??? Jestli neprivezes radne vyplnenou omluvenku , tak te nic neomlouva !!!
Ja.. : tak to tam budes asi prvni
Ahoj chlapi, jen se zeptám, náhodou nějaký předběžný program na sobotu máte, jen abych věděl na kdy dorazit. Začíná se mi ten odjezd nějak komplikovat
cesta: ja, mad a danca vyrazime cca v 10 z prahy a trasa cca nejak takhle: ledecko-zruc-ledec-havl brod-zdar-stepanov-blansko-vyskov...kdy kde budem netusim, ale tak to muzes radku zkusit kdyz se budes nekde u havl brodu napojovat na nasi trasu...
horny: bejvaj vyjizdky...jedna silnicni, jedna off-roadova...ale co konkretne se bude dit v sobotu ci nedeli...kdo vi...si to vymyslime na miste nejspis
horny: bejvaj vyjizdky...jedna silnicni, jedna off-roadova...ale co konkretne se bude dit v sobotu ci nedeli...kdo vi...si to vymyslime na miste nejspis
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kozel> Pojedu ve stejný čas jako vy, ale asi to nebudeme komplikovat a buď se někde potkáme nebo ne...
vsak. napis treba az se budes zhruba blizit k havl brodu a uvidime...
No teda kamaráde......máš průser,to se dělá tohleto. Moc velká škoda Tak si na nás alespoň vzpomenpatrik píše:Ahoj všem musím se omluvit ale letos poprvé vynechám