Chtěl jsi napsat využil, vid?

Já se moc rád zamyslím nad nějakou pěknou trasou a hned bych tu měl itinerář na hrubo... taková klasika, ale na počet km se zatím ohlížet nebudu-vrátit se dá odkudkoli... Takže-můj NÁVRH!

Štoky, Pelhřimov (moc hezký náměstí, kavárnička), Pacov-hrad Kámen (muzeum starých motorek), Černovice-(hotel Mlýn mýho Kámoše-oběd?), Kamenice nad Lipou, Jindřichův Hradec (nádherné město), Kunžak, Český Rudolec (kopie Hluboké), Slavonice (Maříž)+ Telč (romantika

) a zpět přes Třešť, Jihlavu zas do Štok.
Jsem si jistej, že je cestou co vidět a dá se kdykoli zkracovat nebo natahovat. Vypsat tam všechna místa a lákadla je na román, ale mám je v hlavě (jako koupačky, hospůdky a tak). Kromě toho si myslím, že je to kus Čech, který kdekdo z vás už navštívil a určitě tam toho taky spoustu znáte. Kdo je na hrady a romantiku, přijde si na svý, silnice nejsou všude dokonalý, ale hezky se kroutí. Hospod a náměstí, kde se můžeme narovnat vedle sebe je dost a co já vím, tak se tu na motorkáře nekouká skrz prsty.
Na další den bych věděl třeba o výlet na táborsko, ale je mi jasný, že řada z vás by to pak měla trochu z ruky. Takže-jen a jen můj návrh