i když to bylo jen krátce... jinak naše skupinka offroad odpadlíků si v sobotu taky užila svoje, mohli byste závidět...
  i když to bylo jen krátce... jinak naše skupinka offroad odpadlíků si v sobotu taky užila svoje, mohli byste závidět... 
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.

, vzali jsme to este přes krivoklatsko - moc pekny silnicky přes Manětín, Kralovice, Chříč atd. doporučuju
 , vzali jsme to este přes krivoklatsko - moc pekny silnicky přes Manětín, Kralovice, Chříč atd. doporučuju   , jinak jsme měli taky takovou zkušenost s magorem co když jsem ho predjizdel tak zacal zrychlovat, no a když jsem ho predjel tak ho to asi nasralo a při objizdeni jiného auta me zacal predjizdet taky takze me este malem trefil no proste KRETÉN
 , jinak jsme měli taky takovou zkušenost s magorem co když jsem ho predjizdel tak zacal zrychlovat, no a když jsem ho predjel tak ho to asi nasralo a při objizdeni jiného auta me zacal predjizdet taky takze me este malem trefil no proste KRETÉN   , ale i tak hodnotim sraz jako super akci super lidí a uz se tesim na pristi rok at uz v Černý hoře nebo doma v Čechách a nebo v obojím
  , ale i tak hodnotim sraz jako super akci super lidí a uz se tesim na pristi rok at uz v Černý hoře nebo doma v Čechách a nebo v obojím   

, ale nakonec se skoro o to postaral sam...
 , ale nakonec se skoro o to postaral sam...

a snad zas někde příště
  a snad zas někde příště  

a to sem určitě dám aby se pobavili i ostatní.

venca píše:nojo,fotky taky nemám,jen Radka má tu originální výzdobu co na Suzuki a KTM udělal Totr

Dnes sem propusten z Bulovky domu a koukám na vase fotky (mohu jen závidet) bohužel jsem se nestihl dostavit na sraz cestou z Rumunska mi jedna slovenská řidička (kunda blbá) nedala přednost a takhle to dopadlo levá noha na sračku ,pravá natržená achylovka urvanej lejtkovej sval a vykloubené obě zápesti takže nic moc
 Dnes sem propusten z Bulovky domu a koukám na vase fotky (mohu jen závidet) bohužel jsem se nestihl dostavit na sraz cestou z Rumunska mi jedna slovenská řidička (kunda blbá) nedala přednost a takhle to dopadlo levá noha na sračku ,pravá natržená achylovka urvanej lejtkovej sval a vykloubené obě zápesti takže nic moc  a motorka ta se opraví
  a motorka ta se opraví  každopádně letos sezona pro mě končí
  každopádně letos sezona pro mě končí  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 43 hostů