ja jsem v poho ale motka potkala obrubnik skoda asi 16000 kckenyo píše:pytel> tak toje mi lítoje mi uplně jasný jak se cítíš
ty seš v cajku? a co motka?
Fakt budu jezdit s ucpávkama. Ten kravál se nedá vydržet dlouho. Možná si ale ještě udělám ucpávky s trochu většíma dírama a trochu jiné konstrukce.vasek píše:
totr> fakt budes jezdit s ucpavkamanech ji poradne dejchat, ma to krasnej hlubokej zvuq
tak dyz si za mnou dosel na tech slapech tak uz to bylo pak do cile v poho ne?DudyXT píše:K tomu prvnímu srazu. Bylo pěkný, organizace dobrá, ale jako jedinej jsem přivezl ženskou a to mě docela naštvalo. Myslel jsem, že tam někdo taky přijede ve dvou a nebudu tam sám jak JOUDA. No a pak k té vyjížďce. To byla tragédie. Nevím, kdojel první, ale já to tam vůbec v tom okolí neznám, jel jsem ve dvouch a kdo jel první tak to tam hnal jak kráva a já jsem fykt měl co dělat, abych stíhal tempo. Jel jsem fakt na doraz a na krev a sem tam jsem měl co dělat. Tak pro příště, trochu zvolnit tempo. Děkuji Dudy
dikRichard píše:Věřím že ve dvou to byl asi mazec ale já byl spokojenej. Skvěle jsem si zajezdil
já tam nebyl ale souhlas.. hormadná jízda je o tom hadu.. je to paráda když to vidíš zezadu nebo v zrcátku.. xtčko kam až vidíšK.O.zel píše:ty aby sis neprisadil rejpaletezko se v predu dozvim jak sou na tom o deset motorek za mnou.....
no ja sem mohl taky vzit babovku ale nechal jsem zavazi doma abych si uzil jizdu a nevim jestli by ji to bavilo uvidime priste mozna ji vezmu aby se taky pokochala kolik fajn lidi ma fajn strojDudyXT píše:K tomu prvnímu srazu. Bylo pěkný, organizace dobrá, ale jako jedinej jsem přivezl ženskou a to mě docela naštvalo. Myslel jsem, že tam někdo taky přijede ve dvou a nebudu tam sám jak JOUDA. No a pak k té vyjížďce. To byla tragédie. Nevím, kdojel první, ale já to tam vůbec v tom okolí neznám, jel jsem ve dvouch a kdo jel první tak to tam hnal jak kráva a já jsem fykt měl co dělat, abych stíhal tempo. Jel jsem fakt na doraz a na krev a sem tam jsem měl co dělat. Tak pro příště, trochu zvolnit tempo. Děkuji Dudy
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů