foto části enduro tratě jsem našel tady - http://www.flash-team.cz/image.asp?file ... de/004.jpg
je to v pohoděK.O.zel píše:pneu od radka dorazily a koukam ze ta predni mitaska je rozmer 80/100 misto 90/90...co myslite je to v poho nemusim se toho bat?
nafoukej to tak na 1,5 atmK.O.zel píše:tak prezuto. ted este dotaz na kolik to nafoukat? aby na tom clovek mohl ale i prijet a odjet...
nafoukej to tak na 1,5 atm[/quotepatrik píše:K.O.zel píše:tak prezuto. ted este dotaz na kolik to nafoukat? aby na tom clovek mohl ale i prijet a odjet...
Dejfe, ano myslel jsem tu trať co se jezdila na ktm akcích. Pro mastodonty tam byla na výjezd problémová místa v písku i pro motorky s pořádným mx pneu, proto "klobouk".Dejf píše:
Tou sandenduru trati jsi myslem tu Tebou zminovanou? Ja jestli tam neni nejaka "utopena"...
musím zítra ještě přezout a dát nové destičky ale jinak připravenoRadek píše:tak už máte nachystané stroje![]()
![]()
chci vyrazit asi ve 14:00-15:00K.O.zel píše:patriku jedes tam zitra na vecer nak? ze bysme jeli pospolu treba...
tak to vám gratulujuRadek píše:Tak jsme to všichni přežili - moc pěkný závod![]()
.
Kategorie Open
TTrs - 3. místo
Já - 2. místo
Venca - 1. místo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů