tatar píše:xt660x> moc posiluješ chlape
trochu uber
houby posiluju, byl jsem makat vlastníma rukama abych se uživil -
 kvůli kondičce spíš jen občas běhám (a taky abych nebyl tlustej jako prase)
tatar píše:xt660x> moc posiluješ chlape
trochu uber
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. )
 )  
   a hezkou projížďku většinou po upraveným asfaltu
 a hezkou projížďku většinou po upraveným asfaltu   
   pro enduráky bude možnost v mimoni si zabahnit
 pro enduráky bude možnost v mimoni si zabahnit   a samozřejmě letiště pro všecky
 a samozřejmě letiště pro všecky   . Kdo pojede, hlašte se tu
. Kdo pojede, hlašte se tu   

Zatím ale bez záruky
  Zatím ale bez záruky kluci vy jste nikdy nezklamali
 kluci vy jste nikdy nezklamali   

. Podle toho jeslti pojedu na chalupu nebo ne, jinak dorazím do Liběchova na čerpačku. Počítám s tím, jen aby s tím už počítali i doma
 . Podle toho jeslti pojedu na chalupu nebo ne, jinak dorazím do Liběchova na čerpačku. Počítám s tím, jen aby s tím už počítali i doma   
   Už se těším, že konečně uvidím na vlastní voči ty věčný spisovatele .....
  Už se těším, že konečně uvidím na vlastní voči ty věčný spisovatele .....   

ne sraz
 ne sraz  ale nic ti nebrání v tom tam přespat, jenom bych tě rád upozornil, že je tam velká kosa a vlhkost, pokud by jsi měl vevnitř mašinu, tak jí ráno vytáhneš ven celou orosenou
 ale nic ti nebrání v tom tam přespat, jenom bych tě rád upozornil, že je tam velká kosa a vlhkost, pokud by jsi měl vevnitř mašinu, tak jí ráno vytáhneš ven celou orosenou  
 A Já... jenom lákám někoho na pařbu bez nějaké organizace a v Pekelňákách je to na akci jako stvořený a hlavně Valaši by možná odpočinek přez noc u pivka uvítali. Co Staříku?
  A Já... jenom lákám někoho na pařbu bez nějaké organizace a v Pekelňákách je to na akci jako stvořený a hlavně Valaši by možná odpočinek přez noc u pivka uvítali. Co Staříku? ale pojedu dom, pokud se nějak moc neožem
 ale pojedu dom, pokud se nějak moc neožem  

No to je výzva tedy, a odpočinek by byl na místě, nechtělo by se mi tam a zas zpátky ještě navečerJá... píše:Už jsem tam párkrát bylA Já... jenom lákám někoho na pařbu bez nějaké organizace a v Pekelňákách je to na akci jako stvořený a hlavně Valaši by možná odpočinek přez noc u pivka uvítali. Co Staříku?
 Pouvažuju nad tím
 Pouvažuju nad tím 

a já utřu
 a já utřu   už jsem psal hned ze začátku že termín dvacátéhodevátý nemůžu,tak ať se vás tam sjede hojný počet a hezké počásko k tomu
 už jsem psal hned ze začátku že termín dvacátéhodevátý nemůžu,tak ať se vás tam sjede hojný počet a hezké počásko k tomu  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 hostů