Plánování srazu 2009
Re: Plánování srazu 2009
tak si nás podělíte budou aspon dva chody
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
nebo můžem večer všechno vypít u totra a potom u tatara
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Lite> akorát nevím jak se pak přesunem ale jinak
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
od čeho jsou motorkykenyo píše:Lite> akorát nevím jak se pak přesunem ale jinak
vožralej po veřejných komunikacích zásadně nejezdímLiTe píše:od čeho jsou motorkykenyo píše:Lite> akorát nevím jak se pak přesunem ale jinak
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
v těch prdelákovicích to stejně neni veřejný, takže je to jednokenyo píše:vožralej po veřejných komunikacích zásadně nejezdímLiTe píše:od čeho jsou motorkykenyo píše:Lite> akorát nevím jak se pak přesunem ale jinak
Lite>což to je možný ale takovej strjeka v traktoru a k tomu eště taky nalitej.. mm .. díky neci
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
nebo taková mladá holka z vesnicekenyo píše:Lite>což to je možný ale takovej strjeka v traktoru a k tomu eště taky nalitej.. mm .. díky neci
Lite> a co by si s ní dělal čéče eště by levačka žárlila
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tý vole nebejt ty kamarád tak tu máš takovou ostudukenyo píše:Lite> a co by si s ní dělal čéče eště by levačka žárlila
sem pro uplne pro. akorat bych rek ze vykend je malo
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
vypadá to fajné
Něco k tajnému závodu:
Pořádali jsme tady již hodně akcí(sportovních, zájmových i oslavy a různé jiné několikadenní - např. Halloween nebo Noční dračí doupě atd...)na některých akcich bylo i kolem 200 lidí. Proto Vám můžeme zaručit jednak dobře vymyšlený program, krásné ceny (velké poháry, diplomy,medaile nebo i věnec, pro zúčastněné ženy kytička apod.)- za nízké zápisné do soutěže(100 - 150 Kč).Samozřejmě, že budou o to víc hodnotnější, když Vás bude více.
A teď k samotnému závodu. "Tajný"- je nazván proto, že nikdo nebude dopředu vědět, kudy povede trasa a jaké budou úkoly.
Je to závod jednak trošku o rychlosti, pak pohotovosti, umění zručnosti, orientaci v mapě a taky rozumu.Vybereme několi zajímavých míst a vy si zvolíte, kudy se k nim dostanete, vyjíždět budete postupně a na každém stanovišti by Vás čekal nějaký úkol.Počítá se čas a taky body za splnění úkolu. A na závěr slavnostní vyhlášení, ceny a oslava ...
Pořádali jsme tady již hodně akcí(sportovních, zájmových i oslavy a různé jiné několikadenní - např. Halloween nebo Noční dračí doupě atd...)na některých akcich bylo i kolem 200 lidí. Proto Vám můžeme zaručit jednak dobře vymyšlený program, krásné ceny (velké poháry, diplomy,medaile nebo i věnec, pro zúčastněné ženy kytička apod.)- za nízké zápisné do soutěže(100 - 150 Kč).Samozřejmě, že budou o to víc hodnotnější, když Vás bude více.
A teď k samotnému závodu. "Tajný"- je nazván proto, že nikdo nebude dopředu vědět, kudy povede trasa a jaké budou úkoly.
Je to závod jednak trošku o rychlosti, pak pohotovosti, umění zručnosti, orientaci v mapě a taky rozumu.Vybereme několi zajímavých míst a vy si zvolíte, kudy se k nim dostanete, vyjíždět budete postupně a na každém stanovišti by Vás čekal nějaký úkol.Počítá se čas a taky body za splnění úkolu. A na závěr slavnostní vyhlášení, ceny a oslava ...
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Vše vypadá zajmavě, nechci se vymlouvat, ale jse student a tak pro mě je trochu obtížnější mít pohromadě větší objem peněz, nejspíš bych si nemohl dovolit tento víkend, který by byl počítám za cca 3000+
LiTe> eště že už snad budu pracující
Stařík> na pohárech věncích a tak bych netrval.. flaška řeší vše ale jinak závod když dáme nějakej handicup domácím
jo a "orientace v mapě " tzn radkovi ustříhnout v noci drát od navigace
Stařík> na pohárech věncích a tak bych netrval.. flaška řeší vše ale jinak závod když dáme nějakej handicup domácím
Lite->Za co bys chtěl utratit 3000?
Jde právě o to aby měl z toho závodu člověk památku, co s flaškou, dostaneš vypiješ a zapomeneš že jsi vůbec nějaký závod jel. Nevím jak ostatní, ale podle sebe bych určitě byl rád kdybych měl doma vzpomínku se srazu buť ve formě diplomu a nebo ti lepší pohár, který by mněli za rychlost, obratnost, rychlé rozhodování, ovládání motorky atd...kenyo píše:LiTe> eště že už snad budu pracující
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
totr> benzín, jídlo, pití, ubytování????????
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
když spálim gumu složíte se mi na novou ?
Nelíbílo by se Ti tedy mít něco takového v garáži či doma na Výstavě?
Jinak tedy můžeme udělat klasický sraz, ráno vyjížďku a večer bečku a grilování, tohle už bude záležet na Vás a vaši domluvě...
Jinak tedy můžeme udělat klasický sraz, ráno vyjížďku a večer bečku a grilování, tohle už bude záležet na Vás a vaši domluvě...
- Přílohy
-
- pohár.jpg (41.02 KiB) Zobrazeno 19797 x