Xt Sraz 2020
Re: Xt Sraz 2020
Zdarec, příští týden budu osobně mluvit s majitelem a doresime ubytování zhruba tak aby někteří z vás měli ten dvoulůžák jak si přáli a dám pak vědět co a jak. Zatím se mějte
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Zdar, ve čtvrtek se tam sejdu s majitelem, tak dám vedet.
Zdarec, tak jsem dnes zamluvil ubytování a měli by jsme nakonec pro sebe celej ten hotel, mělo by to stačit, chatky byly komplikovaný takže tak, beztak budem buď furt venku u ohně nebo v hospodě , pivo mají bernarda 11ku točený a otvíračka je do neurcita, když budou lidi tak se točí . Jen mi prosím napište kdo kdy přijedete a hlavně kdo přijedete už ve čtvrtek, minimálně já s Robinem tam budem ( koupil si starou 660 tenerku tak už je zase náš ). Zatím díky a už se nemůžu dočkat až vás zase uvidím a vožeru se s váma . PS: Tady je ještě číslo na mě pro případný dotazy, nebo kdyby jsme v pátek byli někde vyjetý a hledali jste nás 723656964. Jo a kdo nebude mít dost tak to pozvání k nám do Bořetic z neděle do pondělí platí, něco ugrilujem, točený máme taky a přišli by si na svý i stanaři
tak super, přijedeme určitě v pátek,jen ještě nevím v kolik ale předpoklad cca 15hod. Už se těším.
Pátek odpoledne do neděle.
Už se s Dančou těšíme, příjezd v pátek na večer do neděle.
Tak do 15:00 by sme to mohli stihnúť.
D+1+Jonathan
Strava bude???
D+1+Jonathan
Strava bude???
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já dorazím už ve čtvrtek nějak k večeru
Příjezd pátek.
Ahoj všem nemůžu přijet mám vyhřezlou plotínku a zablokovaný záda, nemůžu se hýbat. Moc mě to mrzí. Hezky si to užijte.
Škoda ☹ tak se vypulíruj ať jsi na příští rok v cajku ☺
Přijedu v pátek čau
Jen ještě pro upřesnění, ubytovaní budeme teda na hotelu takže přikrývky, povlečení, ručníky budou připraveny takže netřeba si brát cokoliv sebou.