. Na Moravě by mohlo být hezky - termín bych nechal již na tradiční první víkend v červenci.
. Na Moravě by mohlo být hezky - termín bych nechal již na tradiční první víkend v červenci.  
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.

. O vychytavkach na XT nemluve , tam se toho urcite dovis nejvic
 . O vychytavkach na XT nemluve , tam se toho urcite dovis nejvic   ....  ( prvni zprava byla editovana
  ....  ( prvni zprava byla editovana  )
 ) 
  , ale měl bych par takových připomínek:
 , ale měl bych par takových připomínek: ,ale co místo, je to již rozhodnuté natvrdo
 ,ale co místo, je to již rozhodnuté natvrdo  

...Jeseniky se me taky libi
  ...Jeseniky se me taky libi   Je to proste tak, ze deset lidi, deset nazoru...
  Je to proste tak, ze deset lidi, deset nazoru...
 [/quote]
[/quote] , si myslím, že čím víc nápadů na místo konání, tim líp
 , si myslím, že čím víc nápadů na místo konání, tim líp  

Radek píše:Dobře, neříkám, že to Slovensko je definitivní. Jak píše Jaryn, chtělo by to udělat seznam několika míst. Já poté vytvořím anketu a rozešlu ji mailem... A když to půjde rychle, za týden bude rozhodnuto

Jaryn: psal jsem "vytratila" Na mě to působilo dojmem, že to Slovensko je nějak definitivní a sám bych raději tu Moravu. Bohužel kempy tam žádné neznám. Nádherné je Znojemsko například, ale to je spíš okraj.jaryn píše:Milalo-proč "vyvrátila" Jižní Morava. Ja jsem dal pouze návrh, protože to Slkovensko mi nepřipadá moc dobrá volba...
Dej sem taky nějaký kemp, nebo areál na Jižní Moravě, si myslím, že čím víc nápadů na místo konání, tim líp

P.S. Jižní Morava je opravdu pěkná

Radek píše:Dobře, neříkám, že to Slovensko je definitivní. Jak píše Jaryn, chtělo by to udělat seznam několika míst. Já poté vytvořím anketu a rozešlu ji mailem... A když to půjde rychle, za týden bude rozhodnuto

Packi, dík za odpověď.packi píše:Henry => hoj , urcite na sraz dojed ! Nebudes litovat, poznas nove kamose a urcite se ti bude libit. O vychytavkach na XT nemluve , tam se toho urcite dovis nejvic
.... ( prvni zprava byla editovana
)

Osoblažsko je super, tam se vždycky rád vracím a toto vypadá dobře. Taky jsme s Jarynem mluvili o kempu přímo u Osoblahy. Je tam i pěkné koupaliště, chatky, ohniště a dost prostoru na různé ativity.radas píše:Já bych doporučíl třeba Bohušovský kemp na osoblažsku
Lesy , louky, zatáčkovité silničky, polňačky kolem hraniční čáry. A Dívčí hrad
http://www.bohusov.eu/rekreacni-areal/c ... tky-a-kemp
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů