Sraz 2011 - hlasování
Re: Sraz 2011 - hlasování
Tak ok, myslim, že časově se to doladí během týdne 

- jirik
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
taky se přidám.jen ještě nevim kdeplesm píše:Tak ok, myslim, že časově se to doladí během týdne

Tak na svatbu snad nebudu muset
Tzn, že bych přijel, ale asi jen do soboty "večer"
Když pojedu, pojedu asi tudy, abych si trochu zakličkoval
http://www.mapy.cz/#x=16.843809&y=49.94 ... fast%22%7D
Přes Mohelnici je to pořád rovnóóó...

Když pojedu, pojedu asi tudy, abych si trochu zakličkoval

http://www.mapy.cz/#x=16.843809&y=49.94 ... fast%22%7D
Přes Mohelnici je to pořád rovnóóó...

Moje XT: http://www.xt660.cz/majitele/187/
no já bych navrhovaljirik píše:taky se přidám.jen ještě nevim kdeplesm píše:Tak ok, myslim, že časově se to doladí během týdne

-
- Kontaktovat uživatele:
Já a Cego přijedem v Pátek odpoledne a zdržíme se do Neděle, tak bych prosil pokoj pro dva
Myslím, že sníme všechen gulášek který najdem 

- jirik
ok přijedu tamplesm píše:no já bych navrhovaljirik píše:taky se přidám.jen ještě nevim kdeplesm píše:Tak ok, myslim, že časově se to doladí během týdneže by se dal sraz třeba na benzince Trilobit cca 5 km za Prahou, kousek před Českým Brodem, je to nepřehlídnutelný...

pokud dostanu sebe i pritelkyni nejak rozumne brzo z prace, tak bychom se pridaliplesm píše: no já bych navrhovalže by se dal sraz třeba na benzince Trilobit cca 5 km za Prahou, kousek před Českým Brodem, je to nepřehlídnutelný...

asi se stavím na čumendo v sobotu před třetí hodinou a v předvečeru pofičím domů.. teda jestli neplánujete jet se někam projet.. abych tam nepřijel a nikdo tam nebyl 

Xt660x, marwing exhaust systems, Kn.. /// Suzuki Samurai, 31x10,5x15MT Uragana,dify 1:5,2 , komplet podvozek-listí volha, winch 2,7t, pevnosťáky, špéry.. tvrdý off 

- packi
- Napiš "660" bez uvozovek: 660
mno pokud nebude chcat zrejme v tuto dobu tam nebudem....pres den se jezdi, vecer posloucha historky pytlaPetik.p píše:asi se stavím na čumendo v sobotu před třetí hodinou a v předvečeru pofičím domů.. teda jestli neplánujete jet se někam projet.. abych tam nepřijel a nikdo tam nebyl

že bych to osedlal ráno abych tam na deset byl? 

Xt660x, marwing exhaust systems, Kn.. /// Suzuki Samurai, 31x10,5x15MT Uragana,dify 1:5,2 , komplet podvozek-listí volha, winch 2,7t, pevnosťáky, špéry.. tvrdý off 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím XT bandu, jak už někteří vědí, svoje xtéčko jsem prodal. Je to pro mne autem daleko až k Šumperku, tudíž vás rád uvidím, až budete mít sraz někde poblíž
. Mašinu jinou zatím nemám, jelikož ta má, vysněná stojí nějaký chechtáky, který nejsou
. Bude to můj první sraz, kterej vynechám od dob založení xt fóra
. Tak si to chlapáci užijte a budu se těšit na nějakej fotoreport. Zdraví vás LiŤák 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- venca
- Kontaktovat uživatele:
A kdo bude vyrejvat krtky????LiTe píše:Zdravím XT bandu, jak už někteří vědí, svoje xtéčko jsem prodal. Je to pro mne autem daleko až k Šumperku, tudíž vás rád uvidím, až budete mít sraz někde poblíž. Mašinu jinou zatím nemám, jelikož ta má, vysněná stojí nějaký chechtáky, který nejsou
. Tak si to chlapáci užijte a budu se těšit na nějakej fotoreport. Zdraví vás LiŤák

- Breakpain
- Kontaktovat uživatele:
LiTe píše:Zdravím XT bandu, jak už někteří vědí, svoje xtéčko jsem prodal. Je to pro mne autem daleko až k Šumperku, tudíž vás rád uvidím, až budete mít sraz někde poblíž. Mašinu jinou zatím nemám, jelikož ta má, vysněná stojí nějaký chechtáky, který nejsou
Kolego a cože jsi si to vysnil? Já jsem se rozhodl jednoduše MX/SM

S pozdravem
Aleš
Aleš
- jirik
tak v kolik se tam teda sejdemplesm píše:Tak ok, myslim, že časově se to doladí během týdne