Termín pro letošní sraz je 5. až 9. července.
Kemp: http://www.autocamposek.cz/
Možnosti ubytování: Pro ubytování v chatce pošlete zálohovou platbu 175Kč za noc na účet 1393238048/3030. Celý pobyt od středy do neděle = 4 noci = 700Kč. Do zprávy pro příjemce uveďte svůj nick či jiné poznávací znamení.
Přátelé, kamarádi a příznivci Yamahy XT660,
srdečně vás zvu na jubilejní desátý XT660 sraz - tentokrát do Oseka v Krušných horách. Pro nové účastníky bych jen rád dodal, že se nejedná o klasický sraz, ale spíše o setkání zhruba dvacítky lidí (současných či bývalých XTčkářů) a akce má celkové volnější průběh.
Společné vyjížďky budou naplánované na čtvrtek, pátek i sobotu - tedy doporučuji přijet buď brzy ráno (max na 8 až 9hod) nebo až večer.
Pokud budete chtít mít jisté místo v chatce, pošlete 175Kč za každou noc na účet 1393238048/3030 (celý pobyt za 700Kč za chajdu). Pokud půjdete pod stan, nic posílat nemusíte

Tak v červenci na viděnou,
zdraví zakladatel webu a bývalý XTčkář Radek

------------------------------
Zdravím všechny příznivce XT.
Jak jsme se dohodli na srazu letošním ( XT Sraz 2016), rok příští navštívíme KRUŠNÉ HORY.
Vzhledem ke svátkům 5.-6. 7. 2017 které vychází na středu a čtvrtek by se nám mohl sraz pěkně protáhnout až do neděle 9.7.
Na doporučení jednoho z místních Krušnohorců a našeho zakladatele Radka jsem zatím ani moc nepátral po nějakém kempu, protože nám byl doporučen tento http://www.autocamposek.cz/.
Pokud někdo víte ještě o nějakém kempu v této lokalitě, určitě přidejte nějaké odkazy. Určitě nám páni administrátoři rádi udělají nějaké hlasování s výběrem ubytovacího zařízení.
Jak to chodí s rezervací chatek, již všichni dobře ví, takže každý sám za sebe a včas, aby tam pak nečuměl, jako chleba z tašky s hesly, že nemá kde spát a tak podobně.
Nápady na výlety a projížďky přidávejte, ať je z čeho vybírat. Máme na to celý rok.
Už se na všechny moc těším a na SRAZu XT 2017 nashle. Já...
PS:...NEJSEM ORGANIZÁTOR, jenom to nechci odkládat abych to nezapoměl, když už jsem to řekl, že to napíšu