akumulátory
Re: akumulátory
---
Naposledy upravil(a) Houmber dne čtv 26. čer 2008 17:49:05, celkem upraveno 1 x.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
paráda, dík za návod
nejsem zručný elektrotechnika ale mám zručné kamarády
za nějaký pivo to určitě někdo z nic posaví 

v kvetnu jsem si koupil novou baterii ale pred dvema tydny cca jsem k moto prisel a nechytla baterka kaputt
tak jsem ji nabyl ale chytla jen tak tak mel jsem zrovna jet na garancku tak jsem jim o tom rekl po garancce rekli ze je v pici tak jsem ji dovezl domu dal ji na nabijecku a chytla zase jen tak tak najel jsem asi 150km a od ty doby chyta paradne stala cely tyden v garazi v ktery je vetsi zima pomalu jak venku a chytla taky pekne zkratka uz zase chyta na jednicku
nemate s tim nekdo taky zkusenost?

tohle se mi nestalo, obecně pokud by to dlooouho stálo tak bych se neidvil.. to se stává
ale to by muselo stát fakt douho. .tak třeba dvě měsíce

jak rikam stalo to max tyden proste chvilikenyo píše:tohle se mi nestalo, obecně pokud by to dlooouho stálo tak bych se neidvil.. to se stáváale to by muselo stát fakt douho. .tak třeba dvě měsíce

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no pres zimu to chce bud udrzovat na nejake nabijecce nebo nechat dobit do maxima a ulozit si ji nekam do tepla (treba do obejvaku ke krbu
)

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
baterka nemá ráda výkyvy teplot, stačí stálá pokojová teplota po vyndání a pak jí před prvním startem jen oživit a jede jak nová
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
to vsechno znam ale jde mi o to aby po zime neudelala to co nedavno a na reklamaci mi nerekli ze se pos... pres zimu nespravnym ulozenim znas je
(vzdycky si najdou nakou zaminku proc ji nevyreklamovat) chci se proste zeptat jestli vam tohle baterka neudelala taky, jestli s tim nemate zkusenost 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak moje baterka nejspíš také vypověděla službu
. Na podzim po poslední akci jsem ji vyndal a měl ji doma v pokoji, občas jsem ji dobil.. A teď to s tou mrchou ani jednou nenatočím. Za 14 dnů se jede MOTORIDE, tak snad jí do tý době někdě seženu... 

Ahoj, co jsi tam nakonec koupil za baterku ?Radek píše:Tak moje baterka nejspíš také vypověděla službu. Na podzim po poslední akci jsem ji vyndal a měl ji doma v pokoji, občas jsem ji dobil.. A teď to s tou mrchou ani jednou nenatočím. Za 14 dnů se jede MOTORIDE, tak snad jí do tý době někdě seženu...
-----------------
XT 660 R, r.v. 2004 cerna
motorově standardni konfigurace( zatim)
+ Vencovo stupacky, predni enduro blatnik Acerbis, kryt motoru a cidla stojanku Touratech
XT 660 R, r.v. 2004 cerna
motorově standardni konfigurace( zatim)
+ Vencovo stupacky, predni enduro blatnik Acerbis, kryt motoru a cidla stojanku Touratech