Trax kufry
Trax kufry
Nemá někdo zkušenosti, třeba i z doslechu o týhle značce, kvalita, montáž,atd.?
http://www.motech.cz/swmotech-hlinikove ... 1&sort=20a
http://www.motech.cz/swmotech-hlinikove ... 1&sort=20a
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Trax kufry
Mam ich, s odnimatelnymi nosicmi SW-Motech, montaz a manipulacia vyborna, nic som s nimi nenajazdil takze kvalitu zatial nehodnotim.
jo a jakys koupil 37l nebo 45l, jak jsou velikostně na živo
Mam 37 l - tie 45 l mi pridu na XT opticky uz trochu nadrozmerne. Vlozil by som obrazok, ale neviem ako
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
BranoBA> obrázek vložíš ve vkládání příspěvku, pod tlačítky Uložit,náhled, odeslat máš záložku Příloha a tam vybereš v procházet tvůj vybraný obrázek a dáš přiložit soubor, ten se ti potom objeví pod tlačítky uložit,náhled a odeslat, potom klasicky odešleš příspěvek, jako každý jiný
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
taky si myslim, že 45 jsou už trochu moc, hod sem please nějaký ty fotky, ať je to naživo, postup viz. LiteBranoBA píše:Mam 37 l - tie 45 l mi pridu na XT opticky uz trochu nadrozmerne. Vlozil by som obrazok, ale neviem ako
jo, pěknej úložák, ale tady jde o boční hliníkáčeRadek píše:45(46l) kufr na XT vypadá nějak takhle
viewtopic.php?f=6&t=297&p=5271&hilit=kufr+na+xt#p5271
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to mi nějak uniklo
Aha, dakujem, takze obrazky:
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
co to máš za velkou poznávací značku? jsem měl za to, že motocykly v sr mají značku malinkou
To aby pasovala k tym kufrom
jo supr fotky, fakt si to neumim představit s těma 45l, to už je takovej náklaďák i co do šířky vypadaj dobře jsem rozhodnutej
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
BranoBA> si tam rozměry můžete diktovat či co ?
A na kolik to přišlo, myslím celkem ,i ten upevnovací vercajk?
Uvažuju onich taky
Uvažuju onich taky
To bych se zeptal taky, tak kolik to stojí ty boční, tekn horní to chce taky ALU.
jinak je to široké jako prase.
jinak je to široké jako prase.
....na takové to domácí žvýkání....
ty boční 37l stojej jak kde okolo 5000kč za kus, ten horní taky nějak přes 5 a ty boční nosiče cca. 4200kč, žáleží, kde to budeš kupovatradas píše:A na kolik to přišlo, myslím celkem ,i ten upevnovací vercajk?
Uvažuju onich taky
No , tak zase hračka bratru za 15t. To se musí Ježíšek začít obracet at to do vánoc našetří
Nejhorší je natom, vydržet být hodný
ber to tak, že je to furt bratru půlka toho co bys dal za origo kufry Yamaha, takže ježíšek může být naprosto v kliduradas píše:No , tak zase hračka bratru za 15t. To se musí Ježíšek začít obracet at to do vánoc našetří
pekny, taky se mi libej ale jak to bude licovat s ladakama, myslim jestli nebudou nejak vadit? ( leo vincema)