vždy't sis jí teď tak vyladilLiTe píše:prodávám motorku
 . Tlumiče, pwcmnd, nová maska.... není to škoda?
 . Tlumiče, pwcmnd, nová maska.... není to škoda?vždy't sis jí teď tak vyladilLiTe píše:prodávám motorku
 . Tlumiče, pwcmnd, nová maska.... není to škoda?
 . Tlumiče, pwcmnd, nová maska.... není to škoda? . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.že by konečně klapnul ten Husaberg? přece bys nás neopustilRadek píše:vždy't sis jí teď tak vyladilLiTe píše:prodávám motorku. Tlumiče, pwcmnd, nová maska.... není to škoda?

. A jedna z dalších věcí taky je ta, že mi xtéčko nestačí, jezdím s ní na max a takovýmto způsobem bych jí nejspíš utrápil..... K motorkám se však stoprocentně snad během pár let vrátím, ať už v podobě lehkého ostrého endurka s motard kolama, nebo třeba taky jinak
. A jedna z dalších věcí taky je ta, že mi xtéčko nestačí, jezdím s ní na max a takovýmto způsobem bych jí nejspíš utrápil..... K motorkám se však stoprocentně snad během pár let vrátím, ať už v podobě lehkého ostrého endurka s motard kolama, nebo třeba taky jinak   

Takze to fakt s prodejem myslis vazne...LiTe píše:Další sosnovou dělat nebudu, prodávám motorku a fotky od druhého fotografa mám na rajčeti..

za mě zájem určitě. Taky mi volali z píseckého okruhu, že s námi počítají a dají včas vědět volný termíny.TTrs píše:Takze to fakt s prodejem myslis vazne...LiTe píše:Další sosnovou dělat nebudu, prodávám motorku a fotky od druhého fotografa mám na rajčeti..
A byl by teda zajem usporadat dalsi Sosnovou?
Sice bez Litaka to nebude ono, ale zavolat tam muzu a pak sem nahodim nejaky terminy.

ja bych mel taky urcite zajemTTrs píše:Takze to fakt s prodejem myslis vazne...LiTe píše:Další sosnovou dělat nebudu, prodávám motorku a fotky od druhého fotografa mám na rajčeti..
A byl by teda zajem usporadat dalsi Sosnovou?
Sice bez Litaka to nebude ono, ale zavolat tam muzu a pak sem nahodim nejaky terminy.

a na zadku nemám avona.. s tím tam fakt nejedu
 a na zadku nemám avona.. s tím tam fakt nejedu   .. celou první polovinu července mám volno. Po srazu si to protahuju dál na slovensko ale ten druhej tejden by to šlo
 .. celou první polovinu července mám volno. Po srazu si to protahuju dál na slovensko ale ten druhej tejden by to šlo 

závodníci nejsme, kromě Lita nikdo, tak klidně pojeď. Přiznám se, že se mi ze začátku vůbec nechtělo a měl jsem normální trému, ale ten adrenalin tě dostane. Navíc tam snad není nikdo, kdo by ti dával najevo, že to zrovna nepálíš. Každej děláme co umíme a hlavně pro zábavu! Takovej Kozel na R-ku a MAD,kterej hlásil, že pojede opatrně-měls je pak vidětvitaminc píše:nejsem žádný závodník a tak bych se určitě neúčastnil, ale jel bych si zafotit. Takže pokud chcete nějakou dokuntaci z akce. Vzal bych nádobíčko a přijel bych.

pokud už ne tak jedu jako foťák
 pokud už ne tak jedu jako foťák 
měl sis ji nechat, když jsi ji měl takhle našolíchanou..LiTe píše:ještě mě napadlo, budu se moct přisrat když mi ten hustomotard bude pořád stát v garáži?pokud už ne tak jedu jako foťák
 kdybys prodaval pwcmd, tak za 5ku bych ho koupil
  kdybys prodaval pwcmd, tak za 5ku bych ho koupil 

já pojedu. A co že po srazu ne? Nechceš doufám taky prodávat?TTrs píše:Tak jsem dneska poptaval tu Sosnovou na 25. az 27. tyden (jeste pred srazem). Pokud by to vetsine nevyhovovalo, tak az po srazu, ale beze me.
Doufam, ze alespon 15 lidi dame zase dokupy.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů